Shakhtar, Tete transferi için FIFA'ya başvuruda bulundu! Galatasaray'dan KAP açıklaması geldi...

Shakhtar Donetsk, Galatasaray'ın Tete transferi için FIFA'ya başvurdu. Galatasaray'dan konuyla ilgili KAP'a detaylı bir açıklama yapıldı.

Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, eski oyuncusu Mateus Cardoso Lemos Martins (Tete) ile Galatasaray'ı, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini haksız şekilde feshettiği iddiasıyla FIFA'ya başvuruda bulundu.

Galatasaray'dan konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama şöyle:

"2023-2024 birinci transfer ve tescil döneminde sözleşme imzalanan profesyonel futbolcumuz Tete'nin eski kulübü Shakhtar Donetsk tarafından; oyuncu ile olan sözleşmenin kendileri tarafından haklı nedenle feshedildiğinin tespiti, Tete'nin ise sözleşmesinin haklı nedenle feshine sebep olduğu iddiasıyla, oyuncumuz ve şirketimiz aleyhine FIFA nezdinde başvuruda bulunulmuştur."

Ayrıca, FIFA nezdinde yürütülecek yargılamaya ilişkin sürecin Galatasaray tarafından titizlikle takip edildiği aktarıldı.

Shakhtar, Tete transferi için FIFA'ya başvuruda bulundu! Galatasaray'dan KAP açıklaması geldi... ile ilgili etiketler Shakhtar Donetsk FIFA Galatasaray Tete
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.