Shakhtar Donetsk, Manchester City'e 3-0 yenildi!

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nad Manchester City, Shakhtar Donetsk'i deplasmanda 3-0 yendi.

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Shakhtar Donetsk'i Ukrayna'da 3-0 mağlup etti.

Konuk ekip, 24. dakikada Riyad Mahrez'in golüyle 1-0 öne geçti. Gol öncesi İlkay Gündoğan, cezasahası ön çizgisi yakınından çok sert vurdu. Top direkten dönüp cezasahasına düştü. Meşin yuvarlağı önünde bulan Riyad Mahrez, altıpas önünden ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

38. dakikada ise bu kez roller değişti. Mahrez, sağdan topla cezasahasına girip pasını İlkay'ın önüne bıraktı. Türk asıllı Alman oyuncu, meşin yuvarlağı düzeltip şık bir vuruşla iki direğin arasından geçirdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Maçta son sözü 76. dakikada Gabriel Jesus söyledi. Ani gelişen City atağında Kevin De Bruyne, orta sahadan pasını çıkardı. Gabriel Jesus soldan getirdiği topu ceza sahasına girer girmez kaleye gönderdi ve 3. kez kaleciyi avladı.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Manchester City sahadan 3-0 galip ayrıldı.

 

 

Shakhtar Donetsk, Manchester City'e 3-0 yenildi! ile ilgili etiketler Ukrayna UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.