SGK "staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı olacak mı?

Sosyal Güvenlik Kurumu staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı düzenlendiğine" dair yapılan haberlerin doğru olmadığını bildirdi. Kurumda herhangi bir toplantının yapılmadığı da açıklamada altı çizilerek belirtildi.

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) tarafından yapılan yazılı açıklamada SGK'da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bazı basın yayın organları, sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yer alan 'SGK'da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı' başlıklı haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumumuzda bu gündemle herhangi bir toplantı yapılmamıştır." ifadesine yer verildi.

SGK "staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı olacak mı? ile ilgili etiketler EYT SGK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.