Sezona Jose Mourinho ile başlayan Roma, Tammy Abraham'ı kadrosuna kattı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan İtalyan devi Roma, Chelsea'nin genç golcüsü Tammy Abraham'ı 40 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon şampiyon İnter'in 29 puan gerisinde kalarak İtalya Serie A'yı 7. sırada bitiren Roma, takımın başına Jose Mourinho'yu getirerek büyük hedeflere yelken açmıştı.

35 yaşındaki golcüsü Edin Dzeko'nun İnter ile anlaşması sonrası santrafor arayışını sürdüren Roma, Chelsea'nin 23'lük yıldızı Tammy Abraham'ı 40 milyon Euro karşılığı kadrosuna kattı.

LAMPARD DÖNEMİNDE ŞANS BULDU

Frank Lampard döneminde Maviler'de şans bulmaya başlayan İngiliz golcü, İngiltere Milli Takımı'na kadar yükselmişti. Ancak geçtiğimiz sezon Werner'in, bu sezon ise Lukaku'nun transfer edilmesiyle forma şansı azalan genç golcü, İtalya'da yeni bir maceraya atıldı.

Sezona Jose Mourinho ile başlayan Roma, Tammy Abraham'ı kadrosuna kattı

80 MİLYON EURO GERİ ALMA BEDELİ

Chelsea, Roma'da 9 numaralı formayı giyecek olan oyuncunun sözleşmesi için özel bir madde de koydurdu. Buna göre, İngiliz ekibi 2 yıl sonra 80 milyon € bedelle geri alma hakkına sahip olacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan Roma, daha önce; Bryan Reynolds, Roger Ibañez, Rui Patrício, Matías Viña ve Eldor Shomurodov'u kadrosuna katmıştı.

Sezona Jose Mourinho ile başlayan Roma, Tammy Abraham'ı kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Tammy Abraham Chelsea Trbazonspor AS Roma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.