Sezon sonu PSG'den ayrılması bekleniyor... Mbappe'ye takım arkadaşlarından manidar hediye

Sezon sonu PSG ile sözleşmesi sona erecek ve Real Madrid'e gitmesine kesin gözüyle bakılan Mbappe'ye takım arkadaşlarından manidar bir hediye geldi. Pazar günü doğumgününü kutlayan Fransız golcüye takım arkadaşları arkasında '2050' yazan bir PSG forması hediye etti.

PSG ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve Real Madrid'e gitmesi beklenen Mbappe'nin doğumgününde takım arkadaşlarından ilginç bir hediye geldi. Fransız yıldızın pazar günü kutlanan doğumgününde takım arkadaşları yıldız oyuncuya arkasında '2050' yazan bir PSG forması verdi. Mbappe'nin hediye edilen forma ve takım arkadaşları ile fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Takım arkadaşlarının Mbappe'ye doğumgününde verdiği 'takımda kal' mesajının ne kadar etkili olacağı merak konusu olurken, mevcut kurallar gereği yıldız oyuncu ocak ayından itibaren başka takımlarla görüşebilecek.

Sezon sonu PSG'den ayrılması bekleniyor... Mbappe'ye takım arkadaşlarından manidar hediye

Son çıkan haberlere göre Mbappe'nin Real Madrid'e gitmesi bekleniyor. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaşacak Real Madrid'in eşleşme sonuçlanana kadar Mbappe ile olası bir anlaşmayı gizli tutacağı öğrenildi.

Yıldız oyuncunun adının Real Madrid ile geçmesine rağmen Fransa'da kalmaya da sıcak baktığı belirtiliyor. Geçen yaz Real Madrid'e gitmesine izin vermeyen PSG yönetimine öfkelenen yıldız oyuncu daha sonra yaptığı açıklamada ise takımda kaldığı için mutlu olduğunu ifade etti. 2017 yılında PSG'ye transfer olan yıldız golcü bu sezon çıktığı 15 gol atıp 15 asist yaptı.

Sezon sonu PSG'den ayrılması bekleniyor... Mbappe'ye takım arkadaşlarından manidar hediye ile ilgili etiketler PSG Real Madrid mbappe hediye doğumgünü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.