Sezin Akbaşoğulları yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi!

Sezin Akbaşoğlulları kimdir? Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların yanıtlarını hazırladık. Ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları, 2015'ten beri beraber olduğu akademisten Özgür Mumcu'dan ayrıldı. Nişantaşı'nda bir kafede koyu bir sohbetin içinde olan sevgililer, bir ara aşka geldi. Görüntülendiklerinden habersiz olan ikili, etraftaki bakışlara aldırış etmeden öpüşmeye başladı. Peki, Sezin Akbaşoğulları kimdir? Kaç yaşında? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Oyuncu Sezin Akbaşoğulları, önceki akşam Nişantaşı'nda yeni sevgilisiyle görüntülendi. Mekanın dış kısmındaki koyu sohbetin ardından içeriye geçen ikili, mekanda yaklaşık 3 saat kaldı.Nişantaşı'nda bir kafede koyu bir sohbetin içinde olan sevgililer, bir ara aşka geldi. Görüntülendiklerinden habersiz olan ikili, etraftaki bakışlara aldırış etmeden öpüşmeye başladı. Peki, Sezin Akbaşoğulları kimdir? Kaç yaşında? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Sezin_Akbasogullar_kimdir_kac_yasnda_kiminle_sevgilifafsasf

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİLER

Oyuncu Sezin Akbaşoğulları, önceki akşam Nişantaşı'nda yeni sevgilisiyle görüntülendi.

unlu-oyuncu-sezin-akbasogullari-yeni-10601744_3323_m

unlu-oyuncu-sezin-akbasogullari-yeni-10601744_8674_m

Nişantaşı'nda bir kafede koyu bir sohbetin içinde olan sevgililer, bir ara aşka geldi. Görüntülendiklerinden habersiz olan ikili, etraftaki bakışlara aldırış etmeden öpüşmeye başladı. Mekanın dış kısmındaki koyu sohbetin ardından içeriye geçen ikili, mekanda yaklaşık 3 saat kaldı.

Sezin_Akbasogullar_kimdir_kac_yasnda_kiminle_sevgilifasfas

SEZİN AKBAŞOĞULLARI KİMDİR?

Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de doğdu. Babası subay, annesi ise öğretmen idi. Babasının tayinleri yüzünden İzmir, Ankara, Belçika,Diyarbakır, Sivas ve en son olarak tekrar Ankara'da yaşamıştır. 13-14 yaşlarında oyuncu olmayı seçmiştir.
İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra AnkaraBilkent ÜniversitesiTiyatro Bölümünden 2003yılında mezun oldu.. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları 'Yine Başladılar Şarkılarına' (Nun singen Sie wieder/max frisch) adlı oyunla adım atmıştır.
İlk çıkışını yakaladığıBeyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile insanlar yüzüne aşina oldular.

2010 yılında "Kavşak" filmindeki rolü ile Altın Koza En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Sezin Akbaşoğulları, 2014 yılında "Ah Neriman" adlı dizide Perran Kutman,Tarık Ünlüoğlu, Avni Yalçın ile başrolde oynadı.

2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen veTomris İncer gibi oyuncuların paylaştığı "Racon: Ailem İçin" dizisinde Sedef karakterini canlandırdı.

ÖDÜLLERİ

2010 - 17.Adana Altın Koza Film Şenliği - En İyi Kadın Oyuncu (Kavşak)

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Ay Tedirginliği

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Racon: Ailem İçin (Sedef) (TV Dizisi)
2014 - Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (Müzeyyen) (Sinema Filmi)
2014 - Dün Bugün Yarın (Kısa Film)
2014 - Ah Neriman (TV Dizisi)
2012 - Yabancı (Özgür) (Sinema Filmi)
2012 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 3. Sezon (Eylül) (TV Dizisi)
2011 - Sen De Gitme (Ceyda) (TV Dizisi)
2010 - Küstüm Çiçeği (Gülten) (TV Dizisi)
2011 - One Missed Call (Hayat) (Kısa Film)
2010 - Kavşak (Arzu) (Sinema Filmi)
2010 - Kardelen (Ülker) (Sinema Filmi)
2009 - Ah Kalbim (Candan) (TV Dizisi)
2008 - O... Çocukları (Meryem) (Sinema Filmi)
2008 - Derdest (Gaye Acar) (TV Dizisi)
2007 - Sır Gibi (Deniz) (TV Dizisi)
2005 - Küpeler (Zeynep) (Kısa Film)
2005 - Eylül (Zeynep Öğretmen) (TV Dizisi)
2005 - Beyaz Gelincik (Ceren Durul/Aslanbaş) (TV Dizisi)
2004 - Gülizar (TV Filmi)
2004 - Bir Aşk Hikayesi (Dünya) (TV Filmi)
2000 - Bizim Evin Halleri (Doğa ) (TV Dizisi)

TANINDIĞI FAKAT MÜZEYYEN BU DERİN BİR TUTKU FİLMİNİN KONUSU

İlk kitabını yazmaya çalışan 'yazar' Arif, zamanının önemli bir kısmını kitabı üzerine kafa yorarak geçirir. Ona göre hayat başta kadınlar ve ilişkiler olmak üzere pek çok çözümsüz soruyu içermektedir. İlişkiler konusunda bir türlü dikişi tutturamayan Arif her daim kafasını kurcalayan bu soruların peşindedir. Fakat beklemediği bir anda Müzeyyen'in ortaya çıkmasıyla, o güne dek bildiği ya da öğrenmeye çalıştığı her şey bir anda tersyüz olur. Zira Müzeyyen'in cazibesine kapılmamak elinde değildir ve kendini bu ilişkinin akışına bırakır. Yönetmenliğini Çiğdem Vitrinel'in üstlendiği filmin senaryosu ise Vitrinel ile birlikte Ceyda Aşar'a ait. Filmin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları paylaşırken, kadroda kendilerine Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Ege Aydan, Kerem Atabeyoğlu, Erdinç Gülener ve Barış Yalçın eşlik ediyor.

RACON DİZİSİ KONUSU

Dizide Aslantuğ; hakim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak. Yağmur (Aslantuğ’un kızı) babasının kabadayı olmasına karşı çıkıyor ancak bir anda kendisini yeraltı dünyasında karar veren biri olarak buluyor. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan ama bir anda kendisini yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak bulan Yağmur karakterini ise Hande Doğandemir canlandıracak.

Yapımcılığını TMC Film Erol Avcı’nın, Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği “Racon Ailem İçin” dizisi, çok yakında atv ekranlarında… Hikayesi Ahmet Ümit’e, proje dosyası ve birinci bölümü Kerem Deren’e ait olan dizinin senaryosunu Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu kaleme alıyor.

Dizinin kadrosunda bu isimlerin yanı sıra Aramızda Kalsın dizisiyle yıldızı parlayan Ecem Çalık da yer alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in, senaristliğini ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun üstlendiği Racon: Ailem İçin, 10 Mart Salı akşamı ATV’de başlıyor.

Sezin Akbaşoğulları yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi! ile ilgili etiketler sezin akbaşoğulları kimdir kaç yaşında sezin akbaşoğulları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Su altında mezarlık, medrese, asma köprü... AFAD ekibi Diyarbakır'da görüntüledi!

Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Baraj Gölü'nde eğitim dalışı yapan AFAD ekibi, su altındaki eski asma köprü, medrese, mezarlık gibi birçok tarihi yapıyı görüntüledi.