Sezgin Baran Korkmaz, rüşvet dağıttığı herkesi kayda almış

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, köşesinde ABD'ye teslim edilen Sezgin Baran Korkmaz'ın rüşvet verdiği herkesi sesli ve görüntülü kayda aldığını iddia etti.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, ABD'ye teslim edilen ve hakkında 225 yıl hapis cezası istenen Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Özürk, yazısında Korkmaz'ın rüşvet verdiği herkesi kayda aldığını belirtti. 

İşte Öztürk'ün köşesinin ilgili bölümü:

"Sezgin Baran Korkmaz'ın ilk gözaltına alınışı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi'nin (KOM) eşgüdümünde gerçekleştirilmişti. Az önce hayırsever özelliğini belirttiğim Korkmaz'ın farklı bir özelliğini de bir yetkili şöyle anlattı: 'Sezgin Baran Korkmaz, rüşvet verdiği herkesi kayda almış. Sesli ve görüntülü kayıtları var. Korkmaz'ın, parasının FETÖ parası olma ihtimali üzerinde de durduk. Bu konuda da çalışma yapılıyordu. Ancak bir sonuç alınamamıştı. Hakkında farklı soruşturmalar yürütülüyordu. Ancak kara para aklama iddiasından dava açıldı. Hakkında 24 dava var"

Sezgin Baran Korkmaz, rüşvet dağıttığı herkesi kayda almış ile ilgili etiketler Saygı Öztürk Rüşvet sezgin baran korkmaz kayıt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.