Sezer Öztürk dehşet saçmıştı! Cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere dehşeti yaşattı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Sezer Öztürk hakkında yakalama kararı çıkartılırken, cinayet anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Sancaktepe'de 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, Halil İbrahim Scholten (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi. Grubun mangal yaptığı sırada yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.

Halil İbrahim Scholten, yol vermek istediği sırada ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

SEZER ÖZTÜRK OLAY YERİNDEN KAÇTI

Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim Scholten'ın ailesi ve arkadaşlarının katılmasıyla alevlenen arbedede Halil İbrahim kaçarak vatandaşların bulunduğu alana girmeye çalışırken lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk ise hızla olay yerinden uzaklaştı.

Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim hayatını kaybederken Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı.

Yapılan araştırmalar sonucunda diğer şüpheliler olan Ö.G. ve A.M.'nin de meydana gelen olayda şüpheli Sezer Öztürk'le birlikte hareket ettiği anlaşıldı.

Şüpheli A.M.'nin 20 Eylül günü kendiliğinden gelerek teslim olduğu ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınarak tutuklama istemiyle çıkartıldığı İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasına karar verildiği öğrenildi.

SEZER ÖZTÜRK HAKKINDA YAKALAMA KARARI!

Şüpheli Sezer Öztürk ve şüpheli Ö.G.'nin halen firar durumunda oldukları bilinirken şüpheli Sezer Öztürk hakkında İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasına yönelik yakalama emri çıkartıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Şüpheli Ö.G.'nin tespit edilen adreslerinde yapılan aramalar sonucunda herhangi bir sonuca ulaşılamazken, gün içinde şüpheli Ö.G. hakkında da tutuklanmasına yönelik yakalama emri talebinde bulunulacağı açıklandı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, cinayet anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Sezer Öztürk'ün olaydan sonra aracıyla uzaklaştığı görülüyor.

Sezer Öztürk dehşet saçmıştı! Cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

 

 

 

Sezer Öztürk dehşet saçmıştı! Cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler cinayet Sezer Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.