Sezen Aksu'nun oğluna hırsızlık şoku!

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’in Levent’teki villasına hırsız girdi. Evdeki değerli eşyaları ve park halindeki cipi çalarak kayıplara karıştı.Mithat Can Özer’in cipi Levent'teki evinin önünden bu sabah çalındı. Sezen Aksu’nun Mithan Can Özer, evinin kapısının önünden aracının çalınması ile birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı.Mithat Can Özer kimdir? Mihtat Can Özer, Sezen Aksu'nun oğlu mu? Hırsızlık şoku yaşayan Mithat Can Özer'in hangi kıymetli eşyaları çalındı? Detaylar haber özette...

Müzisyen Mithat Can Özer’in İstanbul-Levent’teki evine geçen cumartesi sabaha karşı hırsız girdi. Mithat Can, bu sırada evde ve uyuyordu. Villaya pencereden giren hırsız salonda masanın üzerinden bazı değerli eşyaları ve araba anahtarını alarak konuttan çıktı. Mithat Can’a ait evin önünde park halinde duran 2008 model Land Rover Discovery cipi de çalarak kayıplara karıştı. Uyandığında soyulduğunu fark eden müzisyen, Levent Karakolu’na gidip şikayette bulundu. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Mithat Can Özer kimdir? Mithat Can Özer, Sezen Aksu'nun oğlu mu? Hırsızlık şoku yaşayan Mithat Can Özer'in hangi kıymetli eşyaları çalındı? Detaylar haber özette...

HIRSIZ

ANNESİNİN HEDİYESİYDİ

150 bin TL değerindeki cipi Mithat Can’a annesi Sezen Aksu hediye etmişti. Mithat Can olay sonrası geçici olarak annesinin evine taşındı.

YONCA EVCİMİK İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Mithat Can Özer önceki gün şarkıcı Yonca Evcimik ile samimi görüntüler verdi. Bu görüntüler nedeniyle akıllara ikilin arasında aşk mı yaşanıyor? soruları geldi.

mithat-can-ozerin

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

1981 İstanbul doğumlu olan Mithat Can Özer, eğitim hayatına Bilgi Üniversitesi’nde devam etmektedir. Mithat Can Özer şarkıcı Sezen Aksu ile ünlü iş adamı Sinan Özer’in oğludur. Oyunculuğa ilgisi olan Mithat Can Özer ilk oyunculuk deneyimini Her Şey Aşktan isimli sinema filminde rol alarak yaşamıştır. Şarkıcı Mithat Can Özer müzik hayatına ise; Piston grubu ile giriş yapmıştır. 2015 yılına gelindiğinde ise şarkıcı çıkardığı İnşallah isimli single çalışmasını çıkarmıştır. Yaptığı besteler ile oldukça taktir toplayan Mithat Can Özer, mega star Tarkan’ın Acımayacak ve Mustafa Ceceli’nin Kucak Kucak isimli parçalarının da bestecisidir. Özer’in Ateş Böceği, Kara Sevda, Acıya Tanığım, İnşallah, Ne Yapalım Kader, Aşk Mevsimi, Sürgün, Senden Vazgeçmem, Yanıyorum, Hülya, Yavaş isimli parçalarını da müzik severlerle ile buluşturmuştur.

asdaf

SEZEN AKSU KİMDİR HAYATI

Sezen, 1974 yılında bir plak şirketine 3 şarkılık bir bandını gönderdi. Aynı yıl'ın Kasım ayında Ali Engin Aksu ile evlendi. Evliliğinden bir hafta sonra, Yeşil Giresunlu tarafından plak yapmak için çağrıldığı İstanbul'a gelerek plak çalışmasına başladı. 1975'e girerken piyasaya ilk 45'liği çıktı: Haydi Şansım. Plak hemen hemen hiç satmadı.

Yabancı bir şarkıdan alınan besteye söz yazılmıştı ve sonuç tam anlamıyla fiyaskoydu. (Plak Sezen Aksu'ya sorulmadan Sezen Seley adına çıkarılmıştı. Kimbilir belki de daha iyi olmuştu. Yıllar sonra marka olacak bir isim hemen hemen hiç satmayan bir plakla beraber anılmayacaktı.) Gene aynı sene (1975) ikinci 45'liği Yaşanmamış Yıllar/Kusura Bakma'yı çıkardı. Albümdeki parçalar Sezen'indi ve plak satışları hiç de fena değildi.

Sezen Aksu üçüncü 45'liği 'Olmaz Olsun/Vurdumduymaz'ı 1976 yılında çıkardı. Plak 45'likler listesinde haftalarca bir numarada kaldı. Bu iki plak Sezen Aksu'nun başlangıcı sayılabilir. 1976 yılında, yıllar sonra idol olacak, şarkıları dillerden düşmeyecek bir Sezen Aksu vardı artık.

Genç sanatçı, 1976 yılında ilk sahne çalışmasına başladı. Bebek Belediye Gazinosu'nda sahne alıyordu. 1977 yılında Allahaısmarladık/Kaç Yıl Geçti Aradan, Kaybolan Yıllar/Neye Yarar 45'likleri ve ilk 33'lüğü olan Allahaısmarladık piyasaya çıktı.

1978 yılında Hurşid Yenigün'ün iki bestesine söz yazan Sezen, Gölge Etme/Aşk 45'liğini yaptı. Gene aynı sene piyasadaki en eski Sezen Aksu albümü olan Serçe çift LP olarak piyasaya çıktı. 1979 yılı da boş geçmedi. Bu yıl İlk Gün Gibi/Yalancı ve Allahaşkına/Sensiz İçime Sinmiyor 45'likleri piyasaya çıktı. Aynı yıl Sezen kendini sinemada da gösterdi. Sezen'in ilk filmi başrolünü Bulut Aras'la paylaştığı bir Atıf Yılmaz filmi olan Minik Serçe idi. Bir yıldız doğarken, başka bir yıldızın sönüşünü anlatan film o dönemde beğeni toplayamadı. Bu filmi senelerce Sezen de seyretmemiş olacak ki, 1999 yılında Okan Bayülgen'in Zaga programında filmi seyrederken, kendisi de haline çok gülmüştü. Yine aynı programda Sezen filmde hiç öpüşmediğini, o sahnelerin klasik hilelerden biri olduğunu da açıklamadan geçmedi.

1980 yılında 'Sevgilerimle' albümünü çıkaran Sezen için 1981 çok özel bir yıl olacaktı. Müzik, tiyatro ve özel yaşamı çok renkli geçti. Ağlamak Güzeldir albümü sonrası Sezen Aksu Aile Gazinosu adlı müzikal için çalışmalar yaptı.

1983 yılında Sezen Aksu'nun, Eurovision macerası başladı. Söz ve müziği Ali Kocatepe'ye ait "Heyamola" parçasını Ali Kocatepe ve Coşkun Demir ile birlikte seslendirdi. 3 yıl arka arkaya yaşanacak ve yıllar sonra da vokalisti Işın Karaca'nın yaşayacağı klasik bir tablo ilk bu yıl yaşandı. Türkiye finaline kalan bu parça yurtdışında ülkemizi temsil etme hakkını elde edemedi. 1983 yılında "Heyamola" parçasının 45'liği "Hey Dergisi" tarafından yılın plağı seçildi. Aynı yıl Sezen, oğlunun babası Sinan Özer'den boşandı.

Sezen Aksu’nun uzun bir aradan sonra 2005 yılında piyasaya sürülen yeni albümü "Bahane", beklenenin de üzerinde ilgi gördü. Aksu’nun son şarkılarını dinlemek için sabırsızlanan müzikseverlerin yoğun ilgisi sayesinde albüm, ilk iki haftalık sürede 320 bin sattı.

Sezen Aksu aynı zamanda İstanbul gece eğlencesi anlayışına farklılık getiren Oba Bar'da ve 1997 yılında Uğur Yücel ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde kabare türünde sahne gösterileri sergiledi.

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.