Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy’un yaşadığı evi müzik stüdyosu yapacak

Sezen Aksu, İstiklâl Marşı'mızın yazarı Mehmet Âkif Ersoy'un yaşadığı Beylerbeyi’ndeki evi 2011 yılında satın almıştı. Evi restore ettirdikten sonra bir güzellik merkezine kiraya veren Sezen Aksu'nun evinde kaçak bölümler tespit edilmiş ve yıkım kararı çıkmıştı. Sezen Aksu’nun yeniden tadilata aldığı evi artık müzik stüdyosu olarak kullanacağı öğrenildi.

Türk pop müziğinin Minik Serçe'si Sezen Aksu (68), şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı Beylerbeyi’ndeki evi 2011 yılında 350 bin TL’ye satın almış ve restore ettirmişti.

Daha sonra sanatçının, evi güzellik uzmanı Safiye Turan’a kiraladığı ortaya çıkmıştı. Ev, güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıkınca zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Geçtiğimiz aylarda da kaçak olarak yapıldığı tespit edilen balkon ve çatı katı için yıkım kararı çıktı.

TADİLATA GİREN EVİ MÜZİK STÜDYOSUNA DÖNÜŞTÜRECEK

Sezen Aksu, bir süre önce evi yeniden kullanılır hale getirmek için harekete geçti. Sanatçı, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün kontrolünde kaçak bölümleri yıktırarak evde yeniden tadilat başlattı. Evin eski haline dönüştürüleceği ve Sezen Aksu’nun burayı müzik stüdyosuna çevireceği söyleniyor.

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy’un yaşadığı evi müzik stüdyosu yapacak - Resim : 2

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy’un yaşadığı evi müzik stüdyosu yapacak - Resim : 3

 

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy’un yaşadığı evi müzik stüdyosu yapacak ile ilgili etiketler Sezen Aksu Mehmet Akif Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.