Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti

Minik Serçe lakabı ile bilinen şarkıcı Sezen Aksu (68), Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'a giderek depremzedelerle buluştu. Sanatçı depremden etkilenen vatandaşlarla ve sevimli iki köpek yavrusuyla poz verdi.

Ünlü isimler, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından afet bölgesine gitmeye devam ediyor. Son olarak Sezen Aksu da büyük yıkımın yaşandığı Hatay'ı günler sonra ziyaret etti.

ÜNLÜ İSİMLER DEPREM BÖLGESİNE KOŞTU


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. 46 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan felaket sonrasında tüm Türkiye kenetlendi ve bölgeye yardımlar götürdü. Ünlü isimler de deprem bölgesine giderek halkın yardımına koştu.

Sezen Aksu da dün Hatay’a gitti. Hassa ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi’ndeki yardım ekipleriyle görüşen Aksu, çadır kentleri de gezerek depremzedelere moral verdi.

İşte Sezen Aksu'nun Hatay ziyaretinden kareler...

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti - Resim : 2

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti - Resim : 3

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti - Resim : 4

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti - Resim : 5

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti - Resim : 6

 

Sezen Aksu depremzedelere moral vermek için Hatay’a gitti ile ilgili etiketler Sezen Aksu Hatay deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.