Şeyma Subaşı'na haciz şoku!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesinin haciz edildiği iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı'nın geçen yıl açtığı ve 1 yıllık kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından ödenen kafenin kirası Ekim ayında Şeyma Subaşı'na devredilmişti. Bir süredir iflas haberleriyle gündeme gelen kafeye haciz geldiği iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı, geçen yıl Bebek'te sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe'yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birbirinden ünlü misafirlerini konuk etmişti. Geçtiğimiz Ekim ayında kafesinin 1. yıldönümünü kutlayan Şeyma'nın işlerinin kötüye gittiği konuşulmaya başlanmıştı. Bir yılın dolmasıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın sağladığı 'kira garantörlüğü'nün bitmesinin ardından Healtyish Cafe'yle ilgili şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı.


Instagram'da zamazingo_sey hesabının iddiasına göre, Şeyma Subaşı'nın kafesine haciz geldi. Bu iddiayı da hacze giden bir avukat ifşa etti. İddianın sahibi hesap, hacze giden avukatın mesajlarını isim vermeden paylaştı.

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki işletmesi ile ilgili iddialar sonucunda varlığını ne kadar devam ettireceği merak ediliyor.

Şeyma Subaşı'na haciz şoku!

Şeyma Subaşı'na haciz şoku! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı iflas Haciz Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.