Şeyma Subaşı'na eski aşkının ikizinden olay yorum

Bir süredir sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa Ilıcalı ile Bali'de olan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından tatil karelerini sık sık paylaşıyor. Subaşı'nın kızı ve sevgilisiyle paylaştığı bir kareye eski sevgilisinin ikiz kardeşinden gelen yorum dikkat çekti.

Şu sıralar sevgilisi ve kızıyla Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şeyma Subaşı'na eski aşkının ikizinden olay yorum

Mohammed Alsaloussi ile evlilik yolunda olduklarını ifade eden Şeyma Subaşı son olarak kızı Melisa ve sevgilisinin de bulunduğu fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Subaşı'na eski müstakbel görümcesi Chicca Senia'dan gelen yorum ise dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'na eski aşkının ikizinden olay yorum - Resim : 2


Geçtiğimiz günlerde oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşadıkları iddia edilen İtalyan DJ Guido Senia'nın ikizi Chicca Senia'nın, Subaşı'nın fotoğrafına yaptığı yorum magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı'na eski aşkının ikizinden olay yorum - Resim : 3

Şeyma Subaşı'na Guido Senia'nın ikizinden gelen yorum dikkat çekti. 'Tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum' diyen eski görümceye Şeyma'dan 'Senden çok bensediyorum' şeklinde yanıt geldi.

Şeyma Subaşı'na eski aşkının ikizinden olay yorum - Resim : 4

 

Şeyma Subaşı'na eski aşkının ikizinden olay yorum ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı tatil Mohammed Alsaloussi melisa ılıcalı balı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.