Şeyma Subaşı'dan balayı pozları!

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Nikahın ardından yaptığı soyadı hamlesiyle dikkat çeken Subaşı, balayı için Japonya'ya uçtu. Sosyal medya fenomeni Subaşı, ultra lüks yolculuğundan ve Tokyo'dan peş peşe paylaşımlar yaptı.

32 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile İstanbul'da kıyılan nikahla evlendi. Subaşı, nikahın hemen ardından soyadını Alsaloussi olarak değiştirmesiyle de dikkat çekti.

Fas'ın Marakeş kentinde 3 gün süren görkemli bir düğün ile dünya evine giren Subaşı'nın gelinlik tercihleri çok konuşulmuştu.

Düğün sabahında giydiği elbiseyle paylaşım yapan Subaşı'nın elbisesine eleştiriler peş peşe gelmiş ve ''Nostaljik gecelik takımı gibi görünüyor", "Gelinlik bu değil, değil mi?" ve "Leke tutmaz masa örtüsü değil mi bu?" gibi yorumlar gelmişti.

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları!

 Subaşı, asıl gelinliğini günün akşamında giydi. Marakeş'te evlenen Şeyma Subaşı'nın gelinliği ise çok beğenildi. Sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Subaşı'na "Bu sefer olmuş", "Sonunda düzgün bir seçim" yorumlar geldi.

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! - Resim : 2

250 BİN TL!

'Söylemezsem Olmaz' programında yer alan modacı Ebru Şancı, sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Şeyma'nın gelinliğinin fiyatına ulaştı. Subaşı'nın tasarım gelinliğinin fiyatının 11 bin 400 dolar, yani 250 bin TL olduğu öğrenildi.

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! - Resim : 3

BALAYINA GİTTİ

Subaşı, balayı için ise Japonya’yı tercih etti. Ünlü çift, geçtiğimiz gün özel bir uçakla Tokyo'ya uçtu. 

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! - Resim : 4

Subaşı, ultra lüks yolculuğunda çektiği fotoğrafları 2.9 milyon takipçisi Instagram hesabından, "Balayı" notuyla paylaştı.

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! - Resim : 5

Ardından Tokyo'dan pozlarını da yayınlayan fenomen isim, "Tokyo'da ilk saatlerim, gecenin geç bir vakti. Sokaklarda dolaştım, sabaha karşı 3'te sake ve yeşil çay içip, ekmek yedim" mesajını yazdı.  Ünlü ismin balayı gönderilerine, kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! - Resim : 6

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! - Resim : 7

 

 

 

Şeyma Subaşı'dan balayı pozları! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.