Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin yeni tatil rotası Bali!

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Ünlü çift, balayı için Japonya'yı tercih ederek 10 gün Tokyo'da kalmıştı. Subaşı ve milyarder eşinin yeni tatil rotası Bali oldu. Bali'de çekildiği fotoğrafları paylaşan Subaşı'na beğeni ve yorum yağdı.

Instagram fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğini 3 Mayıs'ta nikah ile taçlandırmıştı. Düğünden önce nikah kıyan ikili, Fas'ın Marakeş şehrinde günler süren görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Subaşı'nın düğünde giydiği gelinlikler çok konuşuldu. 

Subaşı ve eşi Meedo, balayı için Japonya'yı tercih etti. 10 gün kaldıkları Tokyo'da eğlenceli vcakit geçiren ikiliden Subaşı, balayı fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmedi.

YENİ ROTA BALİ!

Son olarak çiçeği burnunda çift, Tokyo'dan sonra rotayı Bali'ye çevirdi. Subaşı, Bali'de çekilen pozlarını peş peşe sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı'nın paylaşımları kısa sürede 30 bin beğeni aldı. Subaşı'na her zamanki gibi onlarca yorum geldi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin yeni tatil rotası Bali!

''MİLLİ DAMADIMIZ ÇOK SICAKKANLI''

Takipçileri, Subaşı'na; "Milli damadımız çok sıcak kanlı maşallah, mutluluğunuz daim olsun", "Evlilik yaramış, yüzünde güller açıyor resmen" ve "Son fotoğraftakinin Melisa olduğunu sandım" gibi yorumlar yapıldı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin yeni tatil rotası Bali! - Resim : 2

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin yeni tatil rotası Bali! - Resim : 3

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin yeni tatil rotası Bali! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.