Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın düğünü ile ilgili ilk tüyo Ilıcalı'dan geldi!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti geçen gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Dünyaevine girecek olan çift düğünleri hakkında tüyo verdi.

Geçtiğimiz gün Etiler’de akşam yemeği çıkışı görüntülenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşının mutlu hali gözlerden kaçmadı. Acun Ilıcalı, düğünün büyük ihtimalle yurtdışında olacağını söyledi. Bunun yanı sıra Eylül ayında gerçekleşecek düğünün 3 gün 3 gece süreceği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Şeyma Subaşı ise Yunanistan’da günlerce süren bekarlığa veda partisi hakkında konuştu. Şeyma Subaşı, 20 kız arkadaşının katıldığını ve herkesin çok eğlendiği bir parti yaptıklarını açıkladı.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın düğünü ile ilgili ilk tüyo Ilıcalı'dan geldi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Düğün tüyo yurtdışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.