Şeyma Subaşı tüm pürüzlerden kurtuldu!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla fotoğraflarında filtre kullanan ünlülere göndermede bulundu.

Acun Ilıcalı ile geride bıraktığımız eylül ayının son günlerinde dünyaevine giren Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Instagram'ın hikaye kısmını yoğun olarak kullanan ve buradan gerek video ve gerekse fotoğraflar paylaşan Subaşı’nın son paylaşımlarından biri özellikle fotoğraf paylaşırken bolca filtre kullanan ünlülere bir gönderme niteliğindeydi…

Telefonundaki bir filtreyi deneyen Şeyma Subaşı çektiği fotoğrafın üzerine düştüğü; “Bu nasıl bir filtredir yahu! Cam gibi Melisa’dan daha pürüzsüz yaptı yüzümü… He şimdi anladım olayınızı…” notuyla dikkat çekti.

seyma-ic-

Geçtiğimiz akşam Asmalımescit’teki bir mekanda arkadaşlarıyla vakit geçiren Şeyma Subaşı’ın etrafı mekan çıkışında sokak çalgıcıları tarafından sarıldı. Bir yandan muhabirlerin de görüntü aldığı o anlarda çalgıcılara 100 lira bahşiş veren Subaşı sonrasında onların videosunu çekti. Şeyma Subaşı, muhabirlerin “Acun Ilıcalı ile ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Öyle bir düşüncemiz yok” yanıtını verdi.

seyma-ic

ABLASININ KIZIYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Şeyma Subaşı hakkında çıkan bu ikinci çocuk haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla da yanıt verdi. Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa ve ablası Kübra Açıl'ın kızıyla objektif karşısına geçen Şeyma Subaşı, bu fotoğrafı ‘Benim zaten iki çocuğum var' notuyla paylaştı.

Şeyma Subaşı tüm pürüzlerden kurtuldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı fotoğraf Instagram filtre
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.