Şeyma Subaşı: Elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz!

Şeyma Subaşı'nın kendi hayatını anlattığı "Sadece Şeyma" isimli kitabı geçtiğimiz günlerde raflarda yerini aldı. Subaşı'nın, kitabında sevgilisi Guido Senia'dan bahsederek "Birbirimize iyi geliyoruz. Şimdi sevdiğim kişiyle elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz." dediği bölüm dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan birkaç ay sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı'nın kendi hayatını anlattığı "Sadece Şeyma" kitabı, geçtiğimiz günlerde raflarda yerini aldı. Subaşı'nın kitabı hayatını anlattığı bölümler sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan birkaç ay sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Subaşı, kitabında sevgilisinden de bahsetti.

Şeyma Subaşı: Elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz!

İşte o bölüm:

"BİRBİRİMİZE İYİ GELİYORUZ"

Subaşı, "Lüks ve kalabalık değil. Sadelik ve başbaşalık kalbimi doldurdu. Birbirimize iyi geliyoruz. Şimdi sevdiğim kişiyle elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz. Buna şükrediyorum. Yaşadığım onca acıdan sonra sevdiğim kişi, karşısındaki kadının bir paket cipsle neden bu kadar mutlu olduğunu anlayamıyor." ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı: Elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz! - Resim : 2

 

Şeyma Subaşı: Elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Guido Senia
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da rejim muhalifleri kutlama yapıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasının ardından rejim muhalifleri kutlamalar yapmaya başladı.