Şeyma Subaşı açtığı mekanda annesine yemek yaptıracak!

Sağlıklı yiyecekler satılan bir mekan açmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, annesine de yemek yaptıracağını açıkladı. Acun Ilıcalı, eşi için kiraladığı mekanın 1 yıllık kirasını peşin ödedi.

Moda sektörü üzerine faaliyet göstereceği bir internet uygulaması çıkarmaya hazırlanan Şeyma Subaşı öncesinde bir sürpriz yaparak 'Sağlıklı yiyecek' işine girdi.

"2.5 AY SONRA HİZMETE AÇMIŞ OLACAĞIZ"

Şeyma Subaşı, önceki gün eşi Acun Ilıcalı'yla Bebek'te kiraladığı mekanı teftişe gitti. Dekorasyon ve tasarım için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Subaşı, sağlıklı yiyecekler hazırlayıp, satacaklarını ifade etti. Hazırlıkların devam ettiğini ve her şeyin güzel gittiğini belirten ikili, "Mekanımızı, yaklaşık 2.5 ay sonra hizmete açmış olacağız" dedi.

"ANNEM YEMEK YAPABİLİR"

Heyecanlı olduğu gözlenen Şeyma, "İnsanlara sağlıklı ve iyi ürünler yapmak istiyorum. Güzel ve tatlı bir yer açacağız" şeklinde konuştu.

saglikli-yiyecek-isine-giren-seyma-subasi-10703051_4448_m

Muhabirlerin "Siz de yemek yapacak mısınız?" sorusuna, "Hayır, ben yapmayacağım ama annemin yemekleri çok güzeldir, o yapabilir" yanıtını verdi. Acun Ilıcalı'nın 60 bin TL kirası olan mekana, bir yıllık peşin ödeme yaptığı öğrenildi.

Şeyma Subaşı açtığı mekanda annesine yemek yaptıracak! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Bebek yeni mekanı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.