Seyir halindeyken tartıştığı motosikletlinin kaskına tokat atıp kaçtı: Akaryakıt istasyonunda uçan tekmeyi yedi

Kadıköy'de bir hafif ticari araç ile 2 motosikletli arasında seyir halindeyken tartışma çıktı. Tartışma sırasında seyir halindeki araç sürücüsü motosikletlinin kaskına tokat atıp kaçtı. Motosikletli aracı uzun süre takip etti ve akaryakıt istasyonunda duran sürücüye uçan tekme attı.

Olay, D-100 karayolu Göztepe mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Seyir halinde olan 2 motosikletli ile hafif ticari araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Yol boyunca devam eden tartışmada hafif ticari araç sürücüsü, otomobilini, motosikletlilerin üzerine kırdı. Duruma sinirlenen motosikletli de araca yakınlaştı. Hafif ticari aracın içindeki kişi, camdan uzanarak, yakınına gelen motosikletlinin kaskına tokat attı.

Motosikletli, kendisine tokat atan sürücünün peşini bırakmadı. Bir süre devam eden kovalamacının ardından sürücü motorundan indi. Yaya olarak hafif ticari aracı kovalayan motosiklet sürücüsü, araca peş peşe yumruk attı. Hafif ticari aracı takip eden motosikletli, akaryakıt istasyonunda duran sürücüye uçan tekme attı. Yaşanan kovalamaca ve kavga kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Seyir halindeyken tartıştığı motosikletlinin kaskına tokat atıp kaçtı: Akaryakıt istasyonunda uçan tekmeyi yedi ile ilgili etiketler Motosiklet Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.