Seyir halindeki motosiklet alev topuna döndü

İstanbul Kadıköy’de seyir halinde gitmekte olan motosiklet bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Motosikletin yandığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Motosiklet yangını, saat 16.15 sıralarında Kadıköy'de Osmanağa Mahallesi'nde Çuhadarağa Sokakta meydana geldi. Seyir halindeki motosikletten, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükseldi. Kısa sürede hızla dumanın yerini bıraktığı alevler, motosikletin her yerini sardı.

Sürücü ise, alev topuna dönmeden önce motosikletten inerek kendisini kurtardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, alev alev yanan motosikleti hızlıca söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiyece yapılan çalışmaların ardından motosikletteki yangın söndürüldü. Motosiklet, yangın sonucu metal yığınına döndü.

 

Seyir halindeki motosiklet alev topuna döndü ile ilgili etiketler Kadıköy İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.