Seyhan Soylu'dan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında kan donduran iddia!

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan 'kara para aklıyorlar' şeklindeki iddianın yankıları henüz sürerken Sisi lakaplı Seyhan Soylu, ünlü çift hakkında kan donduran bir iddiada bulundu.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan 'kara para aklıyorlar' şeklindeki iddianın yankıları henüz sürerken Sisi lakaplı Seyhan Soylu, ünlü çift hakkında kan donduran bir iddiada bulundu. İşte haberin detayları...

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımarı ile sık sık gündeme gelen iş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para akladıkları iddia edilmiş ve bu iddia gündem olmuştu. Dilan Polat'tan eşi ve kendisi hakkındaki iddialara yanıt geldi.

Eşi Engin Polat'la birlikte kara para akladıkları iddiasına yanıt verirken gözyaşlarını tutamayan Dilan Polat, "Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar. Biz vatanını, milletini, devletini gerçekten seven insanlarız.” dedi.

SEYHAN SOYLU'NUN İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Haklarındaki iddia nedeniyle sosyal medyada gündem olan Polat çiftiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun ünlü çift hakkında söylediği ifadeler kan dondurdu.

Seyhan Soylu, ''Dilan Polat ve Engin Polat şu anda birilerini vurdurdu. Avukatlarımla bir araya geldik, 11 sayfalık bir ifade hazırladık'' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"Tüm mal varlıklarına el koydurmak için, yarın bütün avukatlarım girişimde bulunuyoruz" diyen Seyhan Soylu, "Çiftlikbank'ından Detay Maxinet'ine hepsini deşifre ettim, sonuncusu da Dilan Polat olacak dedim" sözleriyle bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

Seyhan Soylu'dan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında kan donduran iddia! ile ilgili etiketler Dilan Polat Seyhan Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.