Seyahat izin başvuru sistemi kilit

Tam kapanmanın ilk akşamında vatandaşlar seyahat izin belgesi almak için e-devlet'e girdi. İzin talebi oluşturmak isteyenler uzun süre bekledikten sonra teknik arıza uyarısı ile karşılaştı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye'de 17 günlük tam kapanmaya girildi. Seyahat ve çalışma izin belgelerinin kısıtlama süresince e-devlet ve ALO 199 hattından yapılabileceği İçişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu. Tam kapanmanın ilk akşamında yolculuk yapmak için e-devletten seyahat izin başvurusu yapmaya çalışanlar sistemin kilitlenmesi sorunu ile karşılaştı.

Seyahat izin başvuru sistemi kilit

 

E-devletten seyahat izin talebi oluşturmak isteyen vatandaşlar, "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." uyarısı ile karşılaştı. E-devlet'ten sonuç alamayıp ALO 199'u arayanlar da aynı sorunu yaşadı. Belge başvurusu yapmak için hattı arayanlar dakikalarca sisteme bağlanmaya çalıştı.

Çalışma izin belgesi almak isteyenlerin de girmekte sıkıntı yaşadığı başvuru sisteminin ne zaman normale döneceği merak ediliyor.

 

Seyahat izin başvuru sistemi kilit - Resim : 2

 

 

Seyahat izin başvuru sistemi kilit ile ilgili etiketler tam kapanma seyahat izin belgesi edevlet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.