Şevval Sam: Kadına şiddet uygulayanla aynı projede yer almam!

Sanatçı Şevval Sam, Bebek'te bir otel çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sam, Ozan Güven'i önce savunan sonrasında ise pişman olup özür dileyen Halit Ergenç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şevval Sam. önceki akşam Bebek'te bir otelde arkadaşlarıyla yemek yedi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şevval Sam, sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 13,5 yıl hapsi istenen Ozan Güven hakkında önce yorum yapmak istemedi, ardından sessizliğini bozdu.

Ünlü oyuncu konuyla ilgili, “Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam” diyerek tavrını ortaya koydu.

"ŞİDDET İLKEL İNSANLARIN BAŞVURDUĞU BİR YÖNTEM"

Şevval Sam, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu söyledi.

Şevval Sam: Kadına şiddet uygulayanla aynı projede yer almam! ile ilgili etiketler Şevval Sam Ozan Güven Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.