Şevval Sam doğa düşmanlarına esti gürledi!

Şevval Sam, Datça'da gerçekleşen orman yangınıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Datça ilçesine bağlı Kızlan Mahallesi Harnupluk mevkisi ile 1 kilometre uzağında bulunan Gökova Körfezi Gereme Koyu Dalyan piknik alanında saat 16.00 sıralarında aynı anda orman yangını çıktı. Yangın sezonunun zona ermesi sonrası 31 Ekim tarihinde helikopterlerin bölgeden ayrılması nedeniyle havadan müdahale edilemeyen yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.

59fafdc97af5071dc8022293

Yaşanan bu orman yangınının ardından bir paylaşımda bulunan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, yaşananların kasıtlı olduğunu söyleyerek rant peşindeki doğa düşmanlarına mesaj verdi.

Şevval Sam, yangın haberiyle ilgili sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Dün gece Datça'da 25 Hektar orman yaktılar. 2 farklı yerden başlatılmış yangın. Bilerek ve isteyerek. 31 Ekim'de yangın sezonu bittiği için helikopterlerin oradan ayrıldığı tarihi seçmiş iblisler" ifadelerini kullandı.

59fafa687af5071dc8022270

Şevval Sam doğa düşmanlarına esti gürledi! ile ilgili etiketler Şevval Sam Datça Orman Yangını hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.