Şevval Şahin skandal olay sonrası eski sevgilisini topa tuttu!

Şevval Şahin skandal olay sonrası eski sevgilisini topa tuttu! Şevval Şahin eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın kıskançlık yüzünden Şahin'in yeni sevgilisi Kemal Kamışlı'yı denize atması magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Eski ve yeni sevgilileri arasında kalan ünlü model Şevval Şahin, skandal olay sonrası Yiğit Marcus Aral hakkında açıklama yaptı.

Şevval Şahin skandal olay sonrası eski sevgilisini topa tuttu!

Miss Turker 2018 güzellik yarışmasının birincisi ünlü model Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayırmıştı. Kısa sürede toparlanan ve Kemal Kamışlı ile yeni bir aşka yelken açan Şevval Şahin'e ikinci büyük şok kısa bir süre önce geldi. Şahin, Kamışlı ile lüks bir mekanda yemek yediği sırada eski erkek arkadaşının gelmesi nedeniyle zor anlar yaşamıştı.

SANDALYEYLE DENİZE ATMIŞTI

Hızlı ve sinirli şekilde mekana giren Marcus Aral, gözlerini hemen eski sevgilisiyle Kerem Kamışlı'nın olduğu masaya çevirmişti. Koşar adımlarla masaya giden Aral, Şahin'in yanındaki Kamışlı'yı denize atmıştı. Hemen mekandaki garsonlar ve diğer müşterilerin yardımıyla denizden çıkarılan Kerem Kamışlı'nın neye uğradığını şaşırdığı görülmüştü.

NE OLDU, DENİZE Mİ DÜŞTÜN

Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'yı denize attıktan sonra kameralara yansıyan anlarda, imalı bir şekilde "Ne oldu, denize mi düştün" diye sormuştu. Şevval Sahin'in de eski sevgilisi Marcus'un daha fazla zarar vermemesi için Sabancı'nın önünde durmuştu.

ŞAHİN'DEN İLK AÇIKLAMA

Olaydan bir gün önce Marcus ile ilişkimizin bitmesinin daha sağlıklı bir karar olduğunu tekrar konuşmak için haftalar sonra ilk defa halka açık bir yerde buluştum. Bana göre bu ilişkimizin içinde olması gereken bir konuşmaydı bu kadar yaşanmışlıklar varken. Sonunda bana ve çevremdeki insanlara zarar verecek hiçbir şey yapmayacağına ve arkadaş kalacağımıza söz verdi. Hatta bu beni günler sonra rahatlattı. Dışarıdan çok komik görünen bu olay unutmayın ki bana yapılan büyük bir psikolojik şiddet.

Şevval Şahin skandal olay sonrası eski sevgilisini topa tuttu! ile ilgili etiketler Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral kemal kamışlı şevval şahin açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.