Sevmek Zamanı İlk Bölümden Büyük Sırrı Verdi! Bu Yaz Kağan ve Firuze Konuşulacak!

ATV'nin yaz sezonu için yayınladığı Sevmek Zamanı 1. bölümüyle büyük yankı uyandırdı. İlhan Şen ve Deniz Işın'ın müthiş uyum yakaladığı dizi hikayesiyle kış sezonunda da devam edebilir. İzleyiciyi büyük sürprizler yapan Sevmek Zamanı 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Sevmek Zamanı konusu nedir?

İlk bölümüyle büyük ses getiren Sevmek Zamanı 1. bölümüyle ekrana geldi. İlhan Şen, Deniz Işın, Serenay Aktaş ve Toprak Can Adıgüzel'in başrollerinde olduğu Sevmek Zamanı konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük yankı uyandırdı. Sevmek Zamanı İlk Bölümden Büyük Sırrı Verdi! Bu Yaz Kağan ve Firuze Konuşulacak!

İlhan Şen'in Kağan rolüyle oynadığı Sevmek Zamanı 1. bölümünde kendisini Alper diye tanıtan Kağan Firuze'yle ilk kez karşı karşıya geldi. Ancak seyirciyi şaşırtan büyük sürpriz bununla da sınırlı kalmadı. Kağan'ın 5 yıllık evli olduğu ortaya çıktı.

SEVMEK ZAMANI İLK BÖLÜMÜNDE BÜYÜK SIRRI VERDİ!

ATV'nin yaz sezonu için yayınlandığı Sevmek Zamanı dizisi 1. bölümü izleyiciden tam not aldı. Kimi izleyici İlhan Şen'in rolü Kağan için Masumlar Apartmanı dizisindeki Han karakteri benzetmesi yaptı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kağan'ın bir kişilik çatışması yaşanması bekleniyor.

Sevmek Zamanı İlk Bölümden Büyük Sırrı Verdi! Bu Yaz Kağan ve Firuze Konuşulacak!

Deniz Işın'ın Firuze rolüyle Kağan'ın karşısına çıktığı dizide Deniz Işın, Feryat’ın kardeşi, Ömer’in ablası, Mehmet’in arkadaşı; Muhsin’in evlatlığıdır Firuze. Çalışkan, başarılı ve olanca masumiyetiyle iyi niyetlidir. Tek eksiği ve hayatta en çok merak ettiği şey ise aşık olmaktır. Martıların kanat çırpışında bulur aşkını, bir vapur yolculuğundadır.

Sevmek Zamanı İlk Bölümden Büyük Sırrı Verdi! Bu Yaz Kağan ve Firuze Konuşulacak! - Resim : 2

Sevmek Zamanı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevmek Zamanı 2. bölüm 27 Haziran Pazartesi akşamı ATV ekranlarında olacak. 

Sevmek Zamanı İlk Bölümden Büyük Sırrı Verdi! Bu Yaz Kağan ve Firuze Konuşulacak! ile ilgili etiketler Serenay Aktaş sevmek zamanı ilhan şen deniz ışın toprak can adıgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.