Şevket Çoruh 'Mesut Komiser' rolünü canlandırdığı Arka Sokaklar'a veda etti

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı, 17. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin kilit isimlerinden biri olan Şevket Çoruh, 'Mesut Komiser' rolüyle yer aldığı Arka Sokaklar'a veda ettiğini duyurdu. Çoruh'un ilk bölümlerinden itibaren kadrosunda yer aldığı diziden ayrılması sevenlerini üzdü.

17. sezonuyla yakında Kanal D ekranlarında yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, 16 sezon boyunca 'Komiser Mesut' karakteriyle kadrosunda yer aldığı 'Arka Sokaklar' dizisine veda etti. Yaşanan bu gelişme dizinin hayranlarını üzdü.

YENİ İSİMLER KADROYA KATILDI

Öte yandan, 17. sezonu için hazırlanan 'Arka Sokaklar' dizisine Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova gibi yeni isimler katıldı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu da dizideki rollerine devam edecek.

 
Şevket Çoruh 'Mesut Komiser' rolünü canlandırdığı Arka Sokaklar'a veda etti

''HOŞÇA KAL MESUT''

Şevket Çoruh, diziye veda ettiğini 'Hoşça Kal Mesut' başlıklı duygusal bir yazı ile duyurdu:

16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım.

Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

"Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET'e döndü benim hayatım..."

Şevket Çoruh''

sevket-coruh-arka-sokaklar

Şevket Çoruh 'Mesut Komiser' rolünü canlandırdığı Arka Sokaklar'a veda etti ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Şevket Çoruh mesut komiser
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.