Şevket Çoruh duyurdu... Sıcak Kafa dizisinin devamı gelmeyecek

Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan Netflix dizisi 'Sıcak Kafa'nın ikinci sezonunu iptal edildi. 2. sezonun iptal haberini dizide 'Anton' karakterine hayat veren oyuncu Şevket Çoruh, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Dizinin sıkı takipçileri, 2. sezonun iptaline tepki gösterdi.

Netflix Türkiye yapımı 'Sıcak Kafa'nın 2. sezonu sürpriz bir kararla iptal edildi. 'Sıcak Kafa'da Anton' karakterini canlandıran oyuncu Şevket Çoruh, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla dizinin iptal edildiğini duyurdu.

Sıcak Kafa

"ÇOK ABUK BİR AYRILIK OLDU"

Çoruh paylaşımında, ''Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton'' ifadelerini kullandı. Çoruh, bir takipçisinden paylaşımına "2. sezon yok mu yani?" şeklinde gelen yoruma da "Yok" cevabını vererek dizinin final yaptığını ilan etti. Öte yandan, dizinin yazarı Afşin Kum'un "Uçak havada kaldı" paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı.

Şevket Çoruh duyurdu... Sıcak Kafa dizisinin devamı gelmeyecek - Resim : 2

Şevket Çoruh duyurdu... Sıcak Kafa dizisinin devamı gelmeyecek - Resim : 3

Şevket Çoruh duyurdu... Sıcak Kafa dizisinin devamı gelmeyecek - Resim : 4

Afşin Kum'un 2016 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan, kadrosunda Osman Sonat, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Haluk Bilginer, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri gibi isimlerin yer aldığı ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan filmin iptal edilmesi dizinin takipçilerini üzdü.

Dizinin iptali konusunda henüz Netflix tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada birçok kullanıcı dizinin iptaline tepki gösterdi.

 Sıcak Kafa

SICAK KAFA DİZİSİ HAKKINDA

Çıkış yılı: 2 Aralık 2022

Yönetmen: Mert Baykal

Başroller: Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı

Yazarlar: Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker, Müjgan Ferhan Şensoy

Özet: İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir.

DİZİSİNİN KONUSU

Sıcak Kafa, dil ve konuşma yoluyla bulaşıp insanları deliliğe sürükleyen bir salgın hastalığın kasıp kavurduğu bir dünyada geçiyor. Annesinin evine sığınıp herkesten uzak bir hayat süren eski dil bilimci Murat Siyavuş, bu hastalıktan gizemli bir şekilde etkilenmeyen tek kişidir. Ancak Salgınla Mücadele Kurumunun acımasız görevlileri peşine düşünce güvenli sığınağından çıkmak zorunda kalan Murat, İstanbul'un harap olmuş sokaklarında bir yandan kaçıp bir yandan da hastalığın kalıcı bir etkisi olan "sıcak kafa"sının sırrını çözmeye çalışır.

Sıcak Kafa

Şevket Çoruh duyurdu... Sıcak Kafa dizisinin devamı gelmeyecek ile ilgili etiketler Sıcak Kafa Şevket Çoruh Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.