Sevke tabi olan yükümlü ne demek? Sınıflandırılmış yükümlü nedir?

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde sevke tabi olan yükümlülerin sevklerinin ertelendiği belirtildi. Sevke tabi olan yükümlü ne demek? Sınıflandırılmış yükümlü nedir? İşte detaylar…

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, askerlik görevlerini yapmak üzere 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde sevke tabi olan yükümlülerin sevklerinin 22-24 Aralık 2020 tarihine ertelendiği duyuruldu.

SEVKE TABİ OLAN YÜKÜMLÜ NE DEMEK?

Sınıflandırılmış yükümlü, asker altına alınacak adayın sevk edileceği sınıfın ve birliğin belli olduğunu göstermektedir. e-Devlet üzerinden askerlik sorgulama için bakıldığında Sınıflandırılmış Yükümlü ibaresi ile karşılaşan adayların, askerlik yerlerinin açıklanma tarihinde hangi sınıf ve birliğe teslim olacağı yazacaktır.

Sevke tabi olan yükümlü ne demek? Sınıflandırılmış yükümlü nedir? ile ilgili etiketler askerlik Sevke tabi olan yükümlü sınıflandırılmış yükümlü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.