Şevkat Yerimdar 42.bölüm fragmanı izle!

Fox TV ekranlaraında izleyici ile buluşan Şevkat Yerimdar her hafta izleyiciden tam not alıyor. Bülent İşbilen'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaristliğini ise Erol Hızarcı yapmaktadır. 41.bölümde izleyiciyi mahallede olacak şenlik beklemektedir. Herkesin beklediği düğün günü gelmiştir. İzleyiciler neler olacağını araştırmaya başladı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Şevkat Yerimdar 42.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Şevkat Yerimdar cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi bu haftada yeni bölümü ile izleyiciyle buluştu. Başaldığı günden itibaren ilzeyici tarafından büyük ilgi görüyor. Reyting yarışında ise pek çok yapımı bırakarak zirvenin sahipleri arasında.Hikayesi ile olduğu gibi olduğu gibi oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor.Yeni bölümde neler olacak? İşte Şevkat Yerimdar 42.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun detayları ile haberimizde...

SEVKAT

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahallede bir şenlik havası vardır. Herkesin dört gözle beklediği gün gelip çatmıştır. Düğün konvoyu neşe içinde yola çıkar. Başlarına gelen komik aksiliklere rağmen düğün salonuna ulaşırlar.Esin ve Şevkat çok heyecanlıdır. Nihayet artık karı koca olacaklardır. Düğün konusunda bir başka heyecanlı olan kişi de İsmail’dir. Cuma için intikam planları yapmaktadır.Ve sonunda evlere şenlik düğün başlar.

40.BÖLÜM ÖZETİ

Esin ve Şevkat nikah için gizlice gün alırlar. Biran önce bir aksilik çıkmadan evlenmek istemektedirler. Fakat mahalleli bunu duyar ve düğün için baskı yapar. Sonunda Şevkat düğüne ikna olur ama Esin’in hayalindeki düğün Şevkat’in istediği kadar sade değildir. Cuma dükkanını geri alma planları yaparken, İsmail de Cuma’dan kurtulma planları yapmaktadır. Düğün günü yaklaştıkça mahalledeki heyecan da gittikçe artmaktadır.

39.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esin, Şevkat’le baş başa kalıp artık evliliklerini planlamak ve romantik anlar yaşamak istemektedir. Birlikte Kartepe’ye gitmeye karar verirler. Mahalleden kimseye haber vermeden gizlice tatile çıkarlar. Fakat onları orada ummadıkları sürprizler beklemektedir

HİKAYESİ

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir.

Asi ruhlu bir mahalle delikanlısıdır Şevkat. Adaletsizliğe, haksızlığa ve ayırımcılığa zerre tahammülü yoktur. En büyük sorunu da öfke kontrolüdür. Bu sorundan ötürü sıradışıdır, sevimlidir ve mahallenin afili kahramanıdır.

Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep pamuk ipliğindedir. Halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır. Velhasılı, nesli tükenmiş bir mahalle delikanlısıdır o.

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i Şevkat’e emanet eder. Mertliğine güvenir, göz kulak ol, sahip çık kızıma der; mahallesine gönderir. Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte.

Şevkat’e emanet edilen Esin mahalleye adım attığı gün aklını kaçırır ve dünyadan kopar. Şevkat’i bir telaştır alır. Emanete sahip çıkmak ve Esin’in aklına başına getirmek için akla karayı seçer. Derken aklı başına gelir Esin’in. Ne var ki, Esin kendine geldiğinde bambaşka biridir. Şevkat’e kök söktürür, onu çileden çıkarır. Buna rağmen Şevkat verdiği sözden dönmez. Hem Esin’e göz kulak olmak hem de ona katlanmak zorundadır çünkü. Esin ne yapar ne eder, iki yakası bir araya gelmeyen Şevkat’in iki ayağını bir pabuca sokmayı başarır. İki arızalı karakter arasında akıllara zarar bir ilişki kurulur ve yaşadıkları mahallenin altını üstüne getirirler.

Garip, zor, belalı bir aşk hikayesi doğar derken…
Bu aşkın doğuşu içindir zaten bütün olaylar…

ŞEVKAT YERİMDAR 38.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ludmila’nın sürekli fikir değiştirmesi ve evlilik konusunda gerçekleri açıklamaması Şevkat’in ve Esin’in dengesini iyice bozmuştur. Ludmila’nın neyi sakladığını bulmaya karar verirler ve gizli gizli onu takip etmeye başlarlar. Ludmila gizemli birileriyle buluşmaktadır. Esin ve Şevkat gerçekleri öğrenmeye çalışırlarken kendilerini ummadık işlerin içinde bulurlar.

OYUNCULAR:

ÖZGÜRCAN ÇEVİK (Şevkat Yerimdar), BAŞAK PARLAK (Esin Uçar), SALİH KALYON (Cevdet Uçar), MURAT AKKOYUNLU (Cuma / Tesisatçı), SUZAN AKSOY ( Marika), AYŞE KÖKÇÜ ( Gülperi), MAZLUM ÇİMEN (Bozkır), BURAK DEMİR (Niko), BARIŞ MURAT YAĞCI (Bora), ESER EYÜBOĞLU (İsmail), PELİN ORHUNER (Tezene), CANAN MAKTAL (Gizem), SEMRA GÜZEL (Sanem), MÜGE UYAR (Bahar), MERT TÜRKOĞLU (Selami / Çaycı), MURAT MAKAR (Arşimed Kazım), DİREN POLATOĞULLARI ( Şefik), AHMET BOZALİ (İmam Sadık), İNANÇ KOÇAK (Üzeyir / Manav), TOLGA KOÇYİĞİT (Miço), PASCAL NOUMA, SİMGE ULUER (Demet), MERDAN KARDAN (Boyacı), KORAY GÜMÜŞSOY (Gürsel)

fft99_mf10880376

ÖZGÜRCAN ÇEVİK

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınınır.

24 Ekim 1983 tarihinde Ankara'da doğan Özgürcan Çevik, 1989 yılında başladığı Ahmet Vefik Paşa İlkokulu'ndan 1994 yılında mezun oldu. 1994-1998 yılları arasında Ankara Çayyolundaki M.E.V. Özel Köksal Toptan Lisesi'nin orta kısmında okuyup mezun oldu. 1998-2001 yılları arası Ayrancı Lisesi'nde okudu.

2001 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Turizm-Otel İşletmeciliği'nden 2004 yılında mezun oldu. Ardından 2004-2009 yılları arasında Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk bölümünü bitirdi.Okul bitince Ankara Sanat Tiyatrosu'nda göreve başladı ve burada rol aldığı Kod Adı: Keklik oyunu ile X. Lions Tiyatro Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

BAŞAK PARLAK

2001 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Turizm-Otel İşletmeciliği'nden 2004 yılında mezun oldu. Ardından 2004-2009 yılları arasında Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk bölümünü bitirdi.Okul bitince Ankara Sanat Tiyatrosu'nda göreve başladı ve burada rol aldığı Kod Adı: Keklik oyunu ile X. Lions Tiyatro Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

Başak Parlak, 2007 yılında rol aldığı Fikrimin İnce Gülü ve ardından 2008 yılında başrol oynadığı Serçe dizisiyle adını duyurdu.2017 yılında Kış Güneşi dizisinde Seda karakterini canlandırdı[3], ancak düşük reytinglerden dolayı dizi 18. bölümünde final yaptı.

2013 yılında Şevkat Yerimdar ve 2016'da devam filmi Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok'ta Esin karakterini canlandırdı. 2017'de yayımlanmayan başlayan Şevkat Yerimdar televizyon dizisinde de aynı karakteri canlandırmaktadır.

Şevkat Yerimdar 42.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler şevkat yerimdar 42bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.