Şevkat Yerimdar 22. bölümde Esin’in beklediği evlilik teklifi geldi mi?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar bu hafta da izleyiciyi hem güldürdü hem düşündürdü. Şevkat Yerimdar 22. bölümü ile izlendi. Sinemadan TV'ye uyarlanan karakter komedisi Şevkat Yerimdar'ın 22. bölümünde Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar'da Esin, Şevkat'ten evlilik teklifi beklerken Şevkat henüz bir adım bile atamamıştı. Esin beklenen o teklifi alabildi mi? Peki Şevkat cesaretini toplayarak başarabildi mi? Şevkat Yerimdar 23. yeni bölüm fragmanı da merak edildi. Peki Şevkat Yerimdar 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şevkat Yerimdar'da 22. bölümde neler oldu? Şevkat, Esin'e evlenme teklifi edebildi mi? Detaylar haber özette...

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Şevkat Yerimdar 22. yeni bölümü ile dün akşam yayınlandı. Şevkat Yerimdar yayınlanan 22. bölümü ile izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat Yerimdar son bölümde Esin, Şevkat'ten evlilik teklifi bekler ama Şevkat henüz bir adım atamamıştır. Şevkat Esin'e evlilik teklifi edebilecek mi? Şevkat Yerimdar'ın 22. bölümünde neler oldu? Şevkat Yerimdar 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Aevkat_yerimdar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.

Cuma, tesedüfen tanıştığı bir kadından çok hoşlanır ve onu etkilemek için söylediği küçük yalanı devam ettirmek zorunda kalır. Fakat bu durumu anlayan mahalleli cumanın foyasını ortaya çıkartmaya kararlıdır.

İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliği ile ailesinden ister. Ama içindeki Erkan kıskançlığı onu rahat bırakmaz. İsmail herkese bir sürpriz hazırlamaktadır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğrenmişlerdir. Şimdi oyun sırası onlara gelmiştir. Seval Bora iş birliği ilerler. Bora Şevkat’iin canını sıkacak başka bir yol bulmuştur. Seval de ona yardım ediyordur. Fakat ikisini de çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet gene tüm hızıyla devam eder. Mahalleli arada kalmıştır. İsmail, Erkan’ı öldürmekten hapse düşer ve hapisten kurtarılışı Cuma’nın zekası sayesinde olur.

22. BÖLÜM ÖZETİ

Yayıncı kuruluştan dizide meydana gelecek olaylarla ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.

Cuma, tesadüfen tanıştığı bir kadından çok hoşlanır ve onu etkilemek için söylediği küçük yalanı devam ettirmek zorunda kalır. Fakat bu durumu anlayan mahalleli cumanın foyasını ortaya çıkartmaya kararlıdır. İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliği ile ailesinden ister. Ama içindeki Erkan kıskançlığı onu rahat bırakmaz. İsmail herkese bir sürpriz hazırlamaktadır.

Şevkat’in Esin’e Esin’e evlilik teklif etmek istediği esnada başına gelen kötü olaylar ise kendisini zor duruma sokacak. Cuma’nın dükkanına giren tarantula eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasına neden olurken böcekten oldukça korken Cuma, çırağından yardım isteyecek. Öte yandan Esin’in babasının kaçırılmasıyla birlikte mahalle bir anda karışacak. Esin’i telefonla arayarak zor durumda olduğunu bildiren babası kızından yardım isteyecek. Telefonu açtığı esnada silahlı adamların babasını rehin aldığını öğrenen Esin, onu kurtarmak için Şevkat’ten yardım isteyecek. Esin’in gönlünü kazanmak için elinden geleni yapan Şevkat ise mahalleliyle birlikte harekete geçecek. Kendisine gelen halı saha karşılaşması teklifini geri çevirmek zorunda kalan Şevkat, Esin’in bu duruma sinirlenebileceğini ifade edecek.

ŞEVKAT YERİMDAR KONUSU NEDİR?

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir.

Asi ruhlu bir mahalle delikanlısıdır Şevkat. Adaletsizliğe, haksızlığa ve ayırımcılığa zerre tahammülü yoktur. En büyük sorunu da öfke kontrolüdür. Bu sorundan ötürü sıradışıdır, sevimlidir ve mahallenin afili kahramanıdır.

Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep pamuk ipliğindedir. Halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır. Velhasılı, nesli tükenmiş bir mahalle delikanlısıdır o.

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan.

Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i Şevkat’e emanet eder. Mertliğine güvenir, göz kulak ol, sahip çık kızıma der; mahallesine gönderir.

Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte. Şevkat’e emanet edilen Esin mahalleye adım attığı gün aklını kaçırır ve dünyadan kopar. Şevkat’i bir telaştır alır. Emanete sahip çıkmak ve Esin’in aklına başına getirmek için akla karayı seçer.

Derken aklı başına gelir Esin’in. Ne var ki, Esin kendine geldiğinde bambaşka biridir. Şevkat’e kök söktürür, onu çileden çıkarır. Buna rağmen Şevkat verdiği sözden dönmez. Hem Esin’e göz kulak olmak hem de ona katlanmak zorundadır çünkü. Esin ne yapar ne eder, iki yakası bir araya gelmeyen Şevkat’in iki ayağını bir pabuca sokmayı başarır. İki arızalı karakter arasında akıllara zarar bir ilişki kurulur ve yaşadıkları mahallenin altını üstüne getirirler

Garip, zor, belalı bir aşk hikayesi doğar derken… Bu aşkın doğuşu içindir zaten bütün olaylar…


ŞEVKAT YERİMDAR SON 22. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

AgAr

ŞEVKAT YERİMDAR (ÖZGÜRCAN ÇEVİK)

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

baAak

ESİN UÇAR (BAŞAK PARLAK)

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.