Sevindiren gelişme! Hakan Özoğuz aylar sonra sahnelere geri döndü

Lenfoma kanserine yakalanan ve bir süredir tedavi gören Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz aylar sonra sevenleriyle konser sahnesinde bir araya geldi. Hakan Özoğuz'un moralinin yerinde olduğu görüldü.

46 yaşındaki sanatçı Hakan Özoğuz'un bir süre önce lenfoma kanserine yakalandığı ve tedaviye başladığı ortaya çıkmıştı. Konser sahnelerinden uzakta olan ünlü müzisyen aylar sonra Bodrum'da sahneye çıktı. Özoğuz geride bıraktığımız Cumartesi günü uzun zaman sonra ilk konserini verdi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA


Sevenlerini coşturan Özoğuz'un bir hayli moralli olduğu gözlendi. Hakan Özoğuz, "Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılıyor" açıklamasında bulundu.

Gazeteci Arif Hür, geçtiğimiz hafta Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili kaleme aldığı yazısında "Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği konuşuluyor. Özoğuz, aile fertlerinin ve sevenlerinin büyük desteğiyle bu hastalığı atlatmaya çok yakın. Doktorundan onay çıktığı takdirde de hayranlarını sahnelerde coşturmaya kaldığı yerden devam edecek. Başta Hakan Özoğuz olmak üzere tüm hastalara tez zamanda acil şifalar diliyorum" demişti.

 

 

Sevindiren gelişme! Hakan Özoğuz aylar sonra sahnelere geri döndü ile ilgili etiketler Hakan Özoğuz kanser Bodrum Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.