Sevilla'nın sihirbazı Monchi Roma'ya transfer oluyor

Sevilla'nın Sportif Direktörü Monchi, 17 yıl görev yaptığı İspanyol ekibinden ayrılarak Roma'ya transfer oluyor.

İspanya ekibi Sevilla'da Monchi dönemi kapanıyor. Tam adı Ramon Rodriguez Verdejo olan 48 yaşındaki sportif direktör, 17 yıldır görev yaptığı Endülüs ekibinden ayrılıyor.

Sky Italia'nın haberine göre, Roma Başkanı James Pallotta ve Monchi, dün akşam saatlerinde Londra'da bir araya geldi ve görüşme sonunda anlaşma çıktı. 5.5 yıldır Roma'da sportif direktör olarak görev yapan Walter Sabatini'nin yerini alacak Monchi, Sarı-Kırmızılı ekiple 3 yıllık kontrat konusunda mutabakata vardı.

SERBEST KALMA MADDESİ 5 MİLYON EURO

Sevilla'ya çok ucuz maliyetlerle getirdiği oyuncuları dünya yıldızı yapıp yüksek bonservislerle satmasıyla isim yapan Monchi'nin serbest kalma maddesi ise 5 milyon Euro. Roma, bu maddeden vazgeçilmesi için yakın zamanda Sevilla ile temasa geçecek.

Scouting konusunda uzmanlaşmış olan Monchi, Dani Alves, Carlos Bacca, Rakitic, Negredo, Jesus Navas, Luis Fabiano, Sergio Ramos ve Kanoute gibi isimleri astronomik rakamlara satmayı başarmıştı.

Sevilla'nın sihirbazı Monchi Roma'ya transfer oluyor ile ilgili etiketler Sevilla Roma sportif direktör monchi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.