Sevilla Fenerbahçe canlı izle! SEVİLLA FB şifresiz CBC Sport maç izle

Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izlemek isteyenler taraftarlar arayışa girdi. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla ile Fenerbahçe karşı karşıya. İşte, Sevilla FB maçı EXXEN şifresiz CBC Sport canlı izle linki…

Sevilla Fenerbahçe maçı canlı yayınla CBC Sport ekranlarında. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla ile Fenerbahçe takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

9 Mart 2023 Perşembe akşamında saat 23.00'da başlayacak Sevilla Fenerbahçe maçı şifresiz Azerbaycan kanalı CBC Sport kanalından canlı olarak izlenebilecek. Sarı lacivertli taraftarlar ise şimdiden Sevilla Fenerbahçe maçı şifresiz nasıl izlenir sorusuna yanıt aramakta.

Ramon Sanchez Pizjuan'da saat 23.00'da başlayacak maçı Fransız hakem François Letexier yönetecek. Karşılaşma, EXXEN dijital platformundan canlı yayımlanacak. Mücadele ayrıca CBC Sport ekranlarından da şifresiz olarak yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nin 6 kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla, Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag'ın olduğu Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Play-off turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Sevilla, evinde 3-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 yenilmesine rağmen tur atladı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Grupta, 3 Kasım 2022'de 2-0 galip geldiği son Dinamo Kiev deplasmanından 4 ay sonra yeniden Avrupa sahnesine çıkacak Fenerbahçe, mücadele ettiği ligde kötü günler geçiren Avrupa'nın köklü takımlarından Sevilla deplasmanından avantajlı skorla dönmek için mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, İstanbul'da 16 Mart'ta yapılacak rövanş maçında da rakibini eleyerek Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmayı hedefliyor.

Sevilla Fenerbahçe

Fenerbahçe, Sevilla karşısına sakatlığı devam eden Luas Peres'ten yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, isimleri UEFA'ya bildirilmeyen Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun da yer almayacak.

Sevilla'da ise savunma oyuncuları Marcao, Karim Rekik ve Loic Bade kadroda yer almadı.

Sevilla: Dimitrovic, Navas, Nianzou, Gudelj, Alex Tellex, Acuna, Oliver Torres, Fernando, Rakitic, Bryan Gil, En-Nesyri

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar, Samet, Szalai, İrfan Can, Arao, Crespo, Lincoln, King, Valencia

Şifresiz EXXEN nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi oldukça heyecanlı geçen maçların yayın hakkını elinde bulunduran Exxen paket fiyatları mercek altında.

Bunun için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın. Ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazın.

Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.

Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

CBC Sport nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Sevilla Fenerbahçe canlı izle! SEVİLLA FB şifresiz CBC Sport maç izle ile ilgili etiketler Sevilla Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.