Sevgiliye Nisan 1 şakaları! 1 Nisan komik şakalar!

1 Nisan’da sevgiliye yapılacak yaratıcı şaka fikirleri çiftlerin dünyasına az da olsa neşe getiriyor. ‘Böyle bir şaka sevgiliye yapılır mı’ derseniz işte bunlar tam da sizin için. İşte 1 Nisan sevgiliye yapılabilecek en komik şakalar…

1 Nisan tüm dünya üzerinden şakaların havada uçuştuğu en özel günlerden bir tanesi olarak bilinir. Eğer ki şakayı yapan sizseniz bu durum daha da keyifli bir hale gelir. Ancak kimi zaman öyle şakalar vardır ki ister istemez insanı duygu karmaşası içerisine sokabilir.

İlişkiler de bunlar gibidir. Her şeyden önce karşılıklı güven söz konusudur. Peki 1 Nisan’da sevgiliye yapılacak şakalar (eşek şakaları) nelerdir?

1 – 1 Nisan Eski Sevgiliye Gönderilecek Yanlış Mesaj

Elbette böyle bir mesaj tabi ki yok. Ama sanki varmış gibi yapmanın kime zararı olabilir ki? Olacaksa tabi ki denememenizde fayda var. Telefonunuzu elinize alarak sevgilinize sanki eski sevgilinize yazıyormuşsunuz da yanlışlıkla kendisine göndermişsiniz gibi bir SMS yazabilirsiniz. Mesajın içeriği ise tamamen sizin hayal dünyanıza kalmış.

2 – Zalim 1 Nisan

Bazen zalimce şakalar ile karşılaşılabilir. Bu durum ilişkinizde size bol kahkahalı zamanlar yaratabilir. Elinize bir paket kremalı bisküvi alarak paketi açın ve ortalardaki bisküvilerden birinin kremasını sıyırarak afiyetle yiyin ve yerine diş macunu sürün. Diş macununu mümkünse kokusuz seçin. Üste yer alan bisküvilerden yerken sıra macunluya geldiğinde paketi sevgilinize uzatın. Sonrası ise derin bir çığlık :)

Sevgiliye 1 Nisan şakaları
Sevgiliye 1 Nisan şakaları

 

3 – 1 Nisan Ayrılık Şarkısı

Acımasız şakalardan birisidir. İlişkilerde adrenalin çok önemlidir ve her zaman taze kalmasına sebep olur. Ancak bu şakanın sonunda alacağınız cevap da buna göre değişik olabilir. Yani biraz risklidir. Ortamı uygun hale getirmek ilişkiniz koşullarında tamamen sizin hayal gücünüze kalmıştır. Özetle ayrılmak istediğinizi söyleyerek azıcık da zeytin yağı modu takınabilirsiniz. Tabi ki bu sadece bir şakadır.

4 – 1 Nisan Aldattın Beni Şakası

Bu da acımasız olanlardan bir tanesidir. Diğer yandan da bu şaka ile bir kadın olarak erkeğinize bir şeyleri hatırlatma mesajı verebilirsiniz. Şakanızı yaparken sosyal medyanın nimetlerinden faydalanmanızda yarar var. Sahte bir hesap açarak başka bir kadının size sevgilinizle, eşinizle ilişkilerini itiraf ettiği cümleleri yazarak ondan hesap sorabilirsiniz. Bu biraz da kuvvetli bir oyunculuk gerektirmektedir.

5 – 1 Nisan Benim Evlenir Misin Şakası

Bu şaka daha çok erkekler içindir. Ama yine de insanın hayal gücü tamamen sınırsızdır. Organizasyonu biraz abartarak bir kadın olarak sevgilinize evlenme teklifi ederek bir mesaj verebilirsiniz. Sonuçta kadınların alt metinli mesajları bitmez.

 

Sevgiliye Nisan 1 şakaları! 1 Nisan komik şakalar! ile ilgili etiketler sevgiliye 1 Nisan şakaları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.