Sevgiliye bayram mesajı 2021! Sevgiliye en romantik kurban bayramı tebrik mesajları

Sevgiliye Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramında sevgiliye hem sevgimizi hem de onu unutmadığımızı göstermek adına gönderilecek bir bayram tebrik mesajı oldukça önemlidir. İşte, sevgiliye en romantik kurban bayramı tebrik mesajı…

Kurban Bayramının gelişi ile sevgiliye bayram mesajları yeniden gündemde. Kurban Bayramı gecesi ve ilk sabahında sevgiliye gönderilecek en romantik bayram mesajlarını sizler için hazırladık.

Sizde bu mübarek Kurban Bayramında sevgilinize romantik bayram kutlama tebrik mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

Sevgiliye Kurban Bayramı Mesajları

• Bayramın kutlu günlerin çok mutlu olsun aşkım

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her bayram yeni rahmetlerin habercisidir. Mutlu, huzurlu, sağlıklı nice bayramlara.

• Yeni elbiseler, yeni umutlar yeni heyecan ve gülücüklerle hoş geldin bayram. Bana ve tüm sevdiklerime hoşgeldin. Bayramın kutlu olsun sevgilim.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kurban Bayramın mübarek olsun…

Sevgiliye bayram mesajı 2021! Sevgiliye en romantik kurban bayramı tebrik mesajları

• Hayatıma mana katan biricik aşkımın bayramı kutlu ve mutlu olsun! Seni seviyorum iyi ki varsın.

Her baharda çiçeklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi. Bu bayramın da sana ve sevdiklerine huzur, saadet ve sağlık getirmesini diliyorum, canım. İyi bayramlar!

• Allaha binlerce kez şükür. Bugün de hayatımda ve kalbimdesin sevdiğim. Kurban Bayramın mübarek olsun seni çok seviyorum.

Ey yar! Telaşımı hoş gör. lslandığım ilk yağmursun. Bayramın kutlu olsun aşkım.

• Her bayram sabahı, inanan bütün gönüller aydınlanır. Her akşam, gökyüzünde sevgi ışıltılı kandiller yanar. Senin de benim gönlümü aydınlattığın gibi bayramın aydınlık ışığının hiç sönmemesi dileğimle. Kurban Bayramın kutlu olsun aşkım.

Bir çift göze aşık olursun, sonra bütün gözlere kör. Bayramın kutlu olsun canım aşkım!

• Aşkım! Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün!

Hayatıma mana katan biricik aşkımın bayramı kutlu ve mutlu olsun! Seni seviyorum iyi ki varsın.

• Seninle olduğumuz bayramın kutlu olsun dileklerimi, sensiz geçirdiğimiz bayramlarda da kutlu olsun diyebilecek kadar seni seviyorum!

Canım! Yalnızca bu bayram değil, eriştiğimiz erişebildiğimiz her bayram kutlu olsun. Seni seviyorum!

• Aramızdaki mesafeye inat, yürekten bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafelerin tükendiği, Kurban Bayramın kutlu olsun canım. Seni çok seviyorum.

Yeni elbiseler, yeni umutlar yeni heyecan ve gülücüklerle hoş geldin bayram. Bana ve tüm sevdiklerime hoş geldin. Bayramın kutlu olsun sevgilim.

Sevgiliye bayram mesajı 2021! Sevgiliye en romantik kurban bayramı tebrik mesajları - Resim : 2

• Hayatıma mana katan biricik aşkımın bayramı kutlu ve mutlu olsun! Seni seviyorum iyi ki varsın.

Yüreğin umutla, günlerin bin bir mutlulukla dolsun canım, cananım, hayatımın anlamı. Sevdiklerin sonsuza kadar yanında olsun. Güler açan yüzün hiç solmasın, Kurban Bayramın kutlu olsun

• Seninle olduğumuz bayramın kutlu olsun dileklerimi, sensiz geçirdiğimiz bayramlarda da kutlu olsun diyebilecek kadar seni seviyorum!

Bayram gecesinin ilk saatlerinde ilk ve özel olarak senin bayramını kutlarım aşkım!

• Bu bayram ve bütün bayramlar yüreğimizin birbirimiz için çarpması dileğimle. Kurban Bayramın kutlu olsun canım.

Bana en mutlu geçecek bayram, seninle beraber olabileceğim bayramdır. Biricik aşkımın bayramı kutlu olsun.

 

Sevgiliye bayram mesajı 2021! Sevgiliye en romantik kurban bayramı tebrik mesajları ile ilgili etiketler sevgiliye bayram mesajı Sevgiliye Kurban Bayramı Mesajı Sevgiliye bayram mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.