Sevgilisiyle yakalanan Burcu Binici ne yapacağını şaşırdı!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin çapkın oyuncusu Alp Navruz, geçtiğimiz hafta Başak Parlak ile aşkına nokta koymuştu. Navruz şimdi de oyuncu Burcu Binici ile yakalandı. Binici kameraları görünce şoke oldu.

Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncusu Alp Navruz, Fox'taki 'Şevkat Yerimdar'ın yıldızı Başak Parlak ile Aralık'ta aşk yaşamaya başlamıştı.

İki hafta önce Karaköy'de başka bir güzelle görüntülenince "Kendisini tanımam, bir hayranım" demişti. Geçen hafta da Başak Parlak'tan ayrıldığını açıkladı. Elini çabuk tutan Alp Navruz bu kez oyuncu Burcu Binici ile görüntülendi

"SADECE ARKADAŞIZ"

Burcu Binici ile Alp Navruz önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Burcu Binici flaşlar patlayınca şaşkınlığını gizleyemedi. Alp Navruz koşar adım uzaklaştı. İkili, muhabirlere "Biz sadece arkadaşız" dedi.

YAPIMCIDAN UYARI!

Fotoğraflarının silinmesini isteyen Alp Navruz şunları söyledi: "Bu hafta yapımcı tarafından uyarıldım. Çıkan haberler yüzünden sıkıntı yaşıyorum."

İşte o anlar:

yakisikli-oyuncu-alp-navruz-ile-yakalanan-burcu-10429564_5353_m

yakisikli-oyuncu-alp-navruz-ile-yakalanan-burcu-10429564_2155_m

yakisikli-oyuncu-alp-navruz-ile-yakalanan-burcu-10429564_9993_m

Sevgilisiyle yakalanan Burcu Binici ne yapacağını şaşırdı! ile ilgili etiketler Alp Navruz Burcu Binici faziley hanım ve kızları sevgilisi başak parlak şevkat yerimdar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.