Sevgilisiyle arası bozulan Sinan Akçıl, Hadise'ye koştu!

Sinan Akçıl, eski aşkı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün fotoğrafı gösterilip, ne düşündüğü sorulunca “Birini çok seviyorum, diğerini hiç sevmiyorum” yanıtını verdi.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz geçtiğimiz haftalarda bir dönem kız kardeşiyle aşk yaşayan Sinan Akçıl’ı kızdıracak bir mesaj yayınlamış, mesajda Sinan Akçıl ile birlikte olan Otilia’yı sosyal medyadan uyararak, “Otilia kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi kızzzz” yazmıştı.

“BİRİNİ ÇOK SEVİYORUM, DİĞERİNİ HİÇ SEVMİYORUM”

Bu olayların ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Akçıl, eski aşkı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün fotoğrafı gösterilip, ne düşündüğü sorulunca “Birini çok seviyorum, diğerini hiç sevmiyorum” yanıtını verdi.

Yıllardır yıldızının hiç barışmadığı Hülya Açıkgöz’ü sevmediğini belirtti. Uçankuş TV’de konuşan ünlü müzisyen, Romen şarkıcı Otilia ile ilişkisine ara verdiğini söyleyerek, “Aramıza mesafeler girdi. ‘Tamamen bitti, ayrıldık’ diyemiyorum. Ancak son 1 aydır ara verme kararı aldık” dedi.

Sevgilisiyle arası bozulan Sinan Akçıl, Hadise'ye koştu! ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Hadise hülya açıkgöz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.