Sevgilisinin karısından Ebru Şallı'ya tazminat davası..!!!

Akkuş’un avukatları İstanbul Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verdiği dilekçede “Evlilik birliği devam ederken müvekkilim Uğur Akkuş ile birlikte olan ve basına sürekli müvekkilim aleyhinde beyanlarda bulunan davalıdan 70 bin TL manevi tazminat talebinin talep tarihi itibariyle yasal faiziyle birlikte davacıya ödenmesine, yargılama giderleri ve avukatlık ücretinin kusurlu olan davalıya yükletilmesine karar verilmesini talip ve istirham ederiz” denildi.

Akkuş dilekçeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, Bodrum’da lüks bir teknede Temmuz 2017’de görüntülenmiş ve ertesi gün ortak bir açıklama yaparak ilişkilerini açıklamıştı. Çift beş aydır birlikte.

Gonca Derin Akkuş, Instagram'da, 'Kendisi benim eşim. İki çocuğumuz var. Olanları sabah gördüm, şoke oldum' diye yazmıştı. Bunun üzerine bir takipçisinin 'Ebru Şallı'yı niye takip ediyorsunuz?' diye sorması üzerine de şu cevabı vermişti: 'Kendisi yıllardır takip ettiğim bir kadın. Şimdi ne yapayım, ona bir kızgınlığım yok ki. Bilseydi birlikte olur muydu!' Akkuş, daha sonra Şallı'yı takipten çıkarıp Instagram hesabını da gizledi.

gonca2

Sevgilisinin karısından Ebru Şallı'ya tazminat davası..!!! ile ilgili etiketler Aldatma goncaakkuş ebruşallı uğurakkuş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.