Sevgilisinin eşini öldürmüştü! Mahkemede hakime 'seni seviyorum' diye seslendi...

İzmit'te yaşayan Sibel Güntaç'ın, eşi Hüsnü Güntaç'ı sevgilisi Fahrettin Özcan'a öldürtmekle suçlandığı davaya devam ediliyor. Son duruşmaya cinayetle suçlanan Özcan'ın mahkeme heyetine yönelik küstah sözleri damga vurdu. "Ben kimseyi öldürmedim." diyen Özcan sözlerini, "İyi ki beni sizin mahkemeniz yargılıyor, sizi kim kandırabilir? Sizi çok seviyorum" dedi.

Dehşete düşüren cinayet İzmit'te, 5 Kasım 2018 günü yaşandı.

İddiaya göre, 32 yaşındaki Sibel Güntaç, plan yapıp, sevgilisi Fahrettin Özcan'a eşi Hüsnü Güntaç'ı öldürttü. Fahrettin Özcan, Hüsnü Güntaç'ı başından tabancayla vurdu. Sevgililer daha sonra cesedi ormanlık alana götürüp gömdü. Cinayetten kısa süre sonra yakalanan Sibel Güntaç ve Fahrettin Özcan tutuklandı.

Kocaeli Adliyesi 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın bugünkü duruşmasında tutuklu sanıklar Fahrettin Özcan ve Sibel Güntaç ile avukatları hazır bulundu.

Sevgilisinin eşini öldürmüştü! Mahkemede hakime 'seni seviyorum' diye seslendi...

Mahkemede söz alan tutuklu sanık Fahrettin Özcan, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve "Duygusallık yaparak işten kurtulmaya çalışıyorlar. Ben kimseyi öldürmedim. İyi ki beni sizin mahkemeniz yargılıyor, sizi kim kandırabilir? Sizi çok seviyorum." sözleri ile kendisini savundu. 

Sevgilisinin eşini öldürmüştü! Mahkemede hakime 'seni seviyorum' diye seslendi... - Resim : 2

Sibel Güntaç'ın avukatı ise müvekkilinin çocuklarının çok küçük yaşlarda olduğunu ve psikolojilerinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini ifade ederek, "Sibel, uzun süredir mağdur durumda. Sibel'in tüm tedbirler uygulanarak en azından ev hapsinde tutulmasını istiyoruz. Çocuklarına yaşlı olan anneanneleri bakıyor. Çocuklar küçükler ve zaten babalarını kaybetmişler. Her türlü koşulu uygularsınız. Zaten kaçamaz, davanın kararına göre tekrar cezasını çeker. Çocuklar zaten babalarını kaybetti. Çocuklar için annemiz, babamızı öldürdü algısı çok kötü bir durum. Çocukları düşünerek bir tahliye kararı verilmesini talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, davayı 1 Nisan tarihine erteledi.

Sevgilisinin eşini öldürmüştü! Mahkemede hakime 'seni seviyorum' diye seslendi... ile ilgili etiketler cinayet mahkeme Kocaeli İzmit sevgilisine öldürttü
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.