Sevgilisi ile tartışıp balkondan atlamak istedi, mahalleli zor tuttu!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde sevgilisi ile tartışan genç, 4. kattan atlamaya kalkıştı. Aile fertleri ve vatandaşların uğraşları sonucu genç balkondan güçlükle indirilirken, korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Kocaeli'nin Derince ilçesi Çene Dağı Mahallesi Şehit Nedim Küçük Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 4. katında intihar girişimi zorlukla önlendi.

Sevgilisi ile tartışıp balkondan atlamak istedi, mahalleli zor tuttu!

Kız arkadaşı ile tartışan Mustafa Hüseyin A., 4. katın balkonundan atlamak istedi. Bunu gören aile fertleri ve vatandaşlar gence engel olmaya çalıştı. 3. katın balkonuna çıkan bazı vatandaşlar genci düşmemesi için bacaklarından tutarken, bazıları da düşme ihtimaline karşı aşağıda battaniye açtı.

Sevgilisi ile tartışıp balkondan atlamak istedi, mahalleli zor tuttu! - Resim : 2

Uzun uğraşlar sonucu vatandaşlar genci yakalayarak atlamasına engel olurken, herkes rahat bir nefes aldı. Korku dolu anlar cep telefonları ile saniye saniye kaydedildi.

İHA

Sevgilisi ile tartışıp balkondan atlamak istedi, mahalleli zor tuttu! ile ilgili etiketler Kocaeli intihar girişimi sevgilisiyle kavga etti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.