Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül'den kaza sonrası ilk paylaşım

Dün akşam saat 20:15 sıralarında Balıkesir'de İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılan şarkıcı Gülçin Ergül'ün olay yerinde hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile ilgili yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Bir döneme damgasını vuran müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden 36 yaşındaki ünlü şarkıcıyı evlenme hazırlığındaki sevgilisinden ecel ayırdı. Mutlu bir birliktelikleri olan çift dün akşam saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan Gülçin Ergül, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınırken sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise olay yerinde hayatını kaybetti.



'SEN BENİM MELEĞİMSİN'

Sağlık durumu merak konusu olan Gülçin Ergül kazadan saatler sonra Instagram hesabından ilk paylaşımı yaptı. Kazada hayatını kaybeden sevgilisinin bir karesini paylaşan Ergül görenleri duygulandırdı. Ergül fotoğraf karesine ise 'Sen benim meleğimsin. Hep öyleydin aşkım' notunu düştü.

İşte Gülçin Ergül'ün o paylaşımı

gülçin ergül

 



Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül'den kaza sonrası ilk paylaşım ile ilgili etiketler Trafik kazası gülçin ergül Erdal Şeyda Lafçı Grup Hepsi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.