Sevgilinizi aldattığınız rüyalar mı görüyorsunuz? Uzmanlar sebebini açıklıyor!

Eşinizi aldatmakla ilgili rüyalar, ilişkideki bazı sorunların bilinçaltınıza yansımasını gösteriyor. Uzmanlar, aldatma rüyaları görmenize sebep olan o sorunları sıraladı!

Sevgilinizi aldattığınız rüyalar mı görüyorsunuz? Sabah uyandığınızda sizi berbat hissettiren bu kabuslar, ilişkinizdeki bazı sorunlara dikkat çekiyor olabilir. Uzmanlar bu sorunları sıraladı!

İlişkide kendinizi suçlu hissettiğiniz veya yerine getirmediğiniz bazı sorumluluklarınız olduğu anlamına gelebilir. Ayrıca, partnerinize güvenmiyorsanız veya sizi terk edeceğinden endişe ediyorsanız da aldatılma rüyaları görüyor olabilirsiniz. Korkularınız, karşılanmamış ihtiyaçlarınız veya diğer ilişki endişeler de bu kabuslara sebep olabilir.

Ancak bu rüyalar, sadakatsiz olduğunuz anlamına gelmez!

İLİŞKİNİZDE YETERİ KADAR GÜVEN OLDUĞUNDAN EMİN MİSİNİZ?

Sevgilinizi aldattığınız rüyalar mı görüyorsunuz? Uzmanlar sebebini açıklıyor!

He Texted'de ilişki koçu ve yazar Callisto Adams, "Rüyalarda aldatmak veya aldatılmak, genellikle eşinize güvenmediğiniz veya eşinizin size güvenmediğini hissettiğiniz anlamına gelir" diyor.

Bazı uzmanlar, beyniniz aldatma veya başka bir ihaneti içerebilecek stresli veya olumsuz bir olayla başa çıkmaya çalışırken rahatsız edici rüyalar görebileceğinize inanıyor. Herhangi biriniz geçmişte aldattıysanız, bunun bilgisi hem rüya içeriğinizi hem de güveninizi etkileyebilir.

Bu güven eksikliği için herhangi bir geçerli nedeninizin olup olmadığını düşünmek rüyanızı çözmede yardımcı olabilir. Örneğin, ilişkilerinizden herhangi biri sadakatsizlik yapıyor mu? Eğer öyleyse, bu endişeleri partnerinizle konuşmak bir fark yaratabilir.

BİR ŞEY HAKKINDA SUÇLU MU HİSSEDİYORSUNUZ?

Adams, "Suçluluk veya utanç, genellikle bu duygularla ilişkili olduğu için rüyalarınızda “aldatmak” olarak kendini gösterir" diyor.

Bu rüyanın eşinize bir şey itiraf etmek istediğinizi gösterebileceğini söylüyor. Bu "itiraf" herhangi bir şey olabilir. En iyi arkadaşlarına gerçekten katlanamamanız veya daha küçük ölçekli bir şey, örneğin en sevdikleri kupayı kırdığınızı ve onlar fark etmeden önce parçaları attığınızı kabul etmek gibi. Ya da belki geçmiş bir ilişkide sadakatsizlik hakkında konuşmak istiyorsun. İçini kemiren her neyse, bunu dile getir.

Adams, sizi rüyanızda kopya çekerken yakaladıktan sonra bir rahatlama hissedip hissetmediğinizi kendinize sormanızı önerir. Eğer öyleyse, bilinçaltınız itiraf etme zamanının gelip gelmediğini merak ediyor olabilir. Rüyalarınızı çözebilmek için, ilişkinizde nasıl biri olduğunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Sevgilinizi aldattığınız rüyalar mı görüyorsunuz? Uzmanlar sebebini açıklıyor! ile ilgili etiketler Uyku Aldatma rüya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.