''Sevgilimi klibimde oynatmam'' diyen İrem Derici'den yeni açıklama: Leş bir kıskancım

Kendisinden 7 yaş küçük olan sevgilisi Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde "Atakan'ı klibimde oynatmam" açıklamasında bulunmuştu. Derici, bu açıklamalarını paylaşan bir magazin sayfasına yaptığı yorumla gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışmacılarından Atakan Işıktutan ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi ile geçtiğimiz günlerde yurt dışı tatiline çıkan ünlü sanatçı, paylaştığı aşk pozları ile sosyla medyayı sallamıştı.

''Sevgilimi klibimde oynatmam'' diyen İrem Derici'den yeni açıklama: Leş bir kıskancım

Sevgilisi ile çekildiği fotoğrafları sık sık sosyal medya hesabında paylaşan İrem Derici'nin aşktan ayakları yerden kesilmiş durumda.

''Sevgilimi klibimde oynatmam'' diyen İrem Derici'den yeni açıklama: Leş bir kıskancım - Resim : 2

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında sevgilisini kliplerinde oynatmayacağını söylemişti. Ünlü şarkıcı, bu açıklamalarını paylaşan bir magazin sayfasına yaptığı yorumla adından söz ettirdi.

''Sevgilimi klibimde oynatmam'' diyen İrem Derici'den yeni açıklama: Leş bir kıskancım - Resim : 3

''LEŞ BİR KISKANCIM''

Derici, TV100'e yaptığı "Atakan'ı klibimde oynatmam, tüm hatunlar bakar kıskanırım" açıklamasını yayınlayan 'Pop bizde' adlı magazin sayfasına ''Leş bir kıskancım." yorumunu yazdı.

''Sevgilimi klibimde oynatmam'' diyen İrem Derici'den yeni açıklama: Leş bir kıskancım - Resim : 4

''Sevgilimi klibimde oynatmam'' diyen İrem Derici'den yeni açıklama: Leş bir kıskancım ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.