Sevgililer günü ne zaman? Sevgililer günü hediyesi ne alınır?

Sevgililer gününe az bir zaman kala çiftler araştırmaya başladı. Bu yıl sevgililer günü ne zaman ve sevgililer günü için nasıl hediyeler alınır sizler için derledik detaylar haberimizde.

Yeni yılda sevgililer gününe az bir zaman kaldı. Çiftler için önemli olan bu günde sevdiklerine sürpriz yapıp onları mutlu etmek isteyenler için sevgililer günü 2021 yılında ne zaman, hangi güne denk geliyor araştırdık.

Sevgililer günü ne zaman?

2021 yılında sevgililer gününün ne zamana denk geldiği araştırılmaya başlandı. Her yıl 14 Şubat günü kutlanan sevgililer günü büyük bir heyecanla bekleniyor. 2021 yılında 14 Şubat Perşembe gününe denk geliyor.

Sevgililer günü nedir?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel bir gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılmaktadır.

Sevgililer günü ne zaman? Sevgililer günü hediyesi ne alınır?

Sevgililer günü hediyesi ne alınır?

Bu önemli günde sevgilinizi mutlu edebileceğiniz bazı hediye önerilerini derledik. Sevgililer günü hediyesi dendiğinde ilk akla gelen şunlar:

- Romantik bir yemek,

-Kırmızı Güller,

-Çikolata,

-Aşk mesajlı kartlar,

-Yılın sevgilisi oskar ödülü,

-Tek taş pırlanta yüzükler,

-Peluş ayıcıklar,

- kişiye özel kolyeler ve kırmızı kalp kutu hediye sepetleri,

-Parfüm,

-Tatil,

-Bileklik alabileceğiniz bazı hediyelerdir.

Sevgililer günü ne zaman? Sevgililer günü hediyesi ne alınır? ile ilgili etiketler sevgililer günü ne zaman ne hediye alınır sevgililer günü nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.