Sevenlerini korkuttu! 6 metre yükseklikten düşen Sinan Özen hastanelik oldu

Şarkıcı Sinan Özen, ceviz toplarken talihsiz bir kaza geçirdi. 6 metre yükseklikteki ağacın tepesinden yere düşen ünlü şarkıcının iki parmağı kırıldı. Hastanede parmağının alçıya alınırken çekilen bir videosunu paylaşan Özen, ''İyi atlatmışız. verilmiş sadakamız varmış'' ifadelerini kullandı.

Evlere Şenlik, Zor Sevdam, Her Gece Yarısı, Çıldıracağım gibi şarkıları dillere dolanan 58 yaşındaki şarkıcı Sinan Özen, ceviz ağacından düştü. Geçirdiği talihsiz kazayı sosyal medya hesabından duyuran Özen, 'Verilmiş sadakamız varmış' dedi.


CEVİZ TOPLARKAN AĞAÇTAN DÜŞTÜ

Şarkıcı Sinan Özen başından geçen talihsiz kazayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hastanede parmakları alçıya alınırken çekilen bir videosunu yayınlayan Özen, ceviz toplarken ağaçtan düştüğünü ve iki parmağının kırıldığını söyledi. Geçirdiği kaza sonrası Sinan Özen yeni şarkısının klip çekimini de ertelemek zorunda kaldı.

 sinan özen

2 PARMAĞI KIRILDI, KLİP ÇEKİMLERİ ERTELENDİ

Instagram hesabından hastane odasında çekilen videosunu yayınlayan Özen paylaşımının altına şu notu düştü:

''Sevgili Dostlar;
Maalesef dün ceviz toplarken başıma bir kaza geldi. Yaklaşık 6 metreden düşmeme rağmen bu kazayı 2 kırık parmakla atlatabildim. Verilmiş sadakamız varmış, nazar çıktı diyelim. Ortopedist Mehmet Hocam’a, tüm hastane çalışanlarına ve alçıya alınırken bile beni yalnız bırakmayan sevenlerime çok teşekkürler.

En büyük üzüntüm; sizlerle bu hafta paylaşmayı planladığımız yeni şarkımın fotoğraf ve klip çekimleri ertelenmesi ve sizlerle buluşmamızın gecikmesi oldu.

Sevgilerimle,
Sinan Özen''


Sinan Özen'in bu paylaşımına takipçilerinden ve sevenlerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

 

 

Sevenlerini korkuttu! 6 metre yükseklikten düşen Sinan Özen hastanelik oldu ile ilgili etiketler kaza sinan özen ceviz ağacı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.