Sevda Demirel'den Tuğba Altıntop hakkında şaşırtan iddia: ''Yüzüne köpek saldırmadı''

Rafet El Roman'ın eski eşi, eski manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte tatil için gittiği Şile'de köpek saldırısına uğramıştı. . 1996 yılında Miss Turkey güzeli de seçilen Tuğba Altıntop yüzünden yaralanmış ve yüzüne dikiş atılmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Seda Demirel, köpeğinin saldırısına uğrayan ve yüzüne 50’den fazla dikiş atılan şarkıcı Tuğba Altıntop hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de Akita cinsi köpeğin saldırısına uğramış, yüzüne 50’den fazla dikiş atılmıştı. 49 yaşındaki oyuncu, sunucu, manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. Köpeği Shila ile objektiflere poz veren Demirel, arkadaşının köpeğinin saldırısına uğrayan ve yüzüne 50’den fazla dikiş atılan şarkıcı Tuğba Altıntop hakkında ilginç bir iddia attı ortaya.

sevda demirel

''HİÇBİR KÖPEK YÜZE SALDIRMAZ''

Tuğba Altıntop'un köpek saldırısına uğramadığını iddia eden Sevda Demirel, “Hiçbir köpek yüze saldırmaz. Köpekleri kızdırmaz, onlara bağırmazsanız size saldırmaları imkansızdır. Bunu tüm hayvanseverler bilir. Bence o hanımefendi ya hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor.” şeklindeki açıklamasıyla şaşırttı.


Tuğba Altıntop yaşadığı anları şu sözlerle anlatmıştı...

''YÜZÜMÜN SOL TARAFI PARÇALANDI''

“Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bıraktı, kenara çekildi. Olay 10 saniye içinde olup bitti. Yüzümün sol tarafı parçalandı. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama ‘İz kalma ihtimali var’ dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.”

Sevda Demirel'den Tuğba Altıntop hakkında şaşırtan iddia: ''Yüzüne köpek saldırmadı'' - Resim : 2


''HATA BENDEYDİ, KÖPEĞİN ÖZGÜRLÜK ALANINA GİRDİM''

“Şikâyetçi değilim, zaten ilgileniyor her şeyle. Akita cinsi köpekler böyle saldırgan olabiliyor. Benim de daha önce bahçeli evimde Macar Rottweiler köpeğim vardı. Ama hiç böyle bir şey yaşamadık. Şimdi sitede oturduğum için Pomeranian Spitz cinsi bir köpek besliyorum” dedi. Ünlü manken, olayın hayvan sevgisini etkilemediğini, ancak kendine ders çıkardığını söyledi: “Bu vahim saldırı hayvanlara olan sevgimi etkilemedi ama bana ders oldu. Hata bendeydi, onun özgürlük alanına girdim. Hayvanın suçu günahı yok. Yanağını niye öpüyorum ki? Bugün benim ölüm haberimi de yazabilirdiniz, ben kaşındım. Hayvanları hep seveceğim ama artık karakterini bilmediğim, tanımadığım hayvanlara daha temkinli yaklaşacağım.”

 Sevda Demirel'den Tuğba Altıntop hakkında şaşırtan iddia: ''Yüzüne köpek saldırmadı'' - Resim : 3


TUĞBA ALTINTOP KİMDİR?

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da doğdu. Liseden sonra grafikerlik üzerine eğitim aldı. 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçildi. Aynı yıl Rafet El Roman'la evlendi. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu oldu. Rafet El Roman ile evlilikleri 2003 yılında sonlandı. Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı diziler ile 1995 yapımı komedi türünde TV filmi Zampara Seyfettin'de yer aldı.

Sevda Demirel'den Tuğba Altıntop hakkında şaşırtan iddia: ''Yüzüne köpek saldırmadı'' - Resim : 4

Sevda Demirel'den Tuğba Altıntop hakkında şaşırtan iddia: ''Yüzüne köpek saldırmadı'' ile ilgili etiketler Sevda Demirel Tuğba Altıntop köpek saldırısı köpek ısırması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.