Sevda Demirel'den Defne Samyeli için şok sözler! "Adamsız duramıyorsun"

Defne Samyeli Cem Yılmaz aşkı çok konuşulmuştu. Aşkları biten ikiliden eski sevgili Cem Yılmaz'ın yakın bir arkadaşıyla yeni bir ilişkiye başladığı iddiası gündeme geldi. Bir dönemin unutulmaz ismi olan Sevda Demirel, Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olay, medya da adeta bomba etkisi yarattı.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Defne Samyeli, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın eski ortağı ve yakın arkadaşı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşıyor. Bu iddia sosyal medyaya bomba gibi düştü.

İddialar sosyal medyada konuşulurken Sevda Demirel'den beklenmedik bir yorum geldi.

Sevda Demirel'den Defne Samyeli için şok sözler! "Adamsız duramıyorsun"

Sevda Demirel son yıllarda Neslihan Doğrusöz olarak tanınan ve cinsiyet değiştirerek Doruk Doğrusöz olan eski yarışmacıyla aşk yaşamıştı.

Sevda Demirel'den Defne Samyeli için şok sözler! "Adamsız duramıyorsun" ile ilgili etiketler Sevda Demirel Defne Samyeli Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.