Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? Sevda Demirel kimdir? Doruk Doğrusöz kimdir?

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz magazin gündeminde konuşuluyor. Cinsiyet değiştiren Doğrusöz'ün Sevda Demirel ile aşk yaşadığı iddia edildi.Peki Sevda Demirel kimdir?

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? Neslihan Doğrusöz cinsiyet eğiştimesi ile geçtiğimiz ayaşarda gündeme gelmişti.Adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz İşte Benim Stilim yarışmasında yarışmıştı. Doğrusöz'ün Sevda Demirel ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve daha sonra cinsiyet değiştirerek gündeme gelen Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıl aldığı bir kararla cinsiyet değiştirmeye karar vermiş, bir dizi operasyon geçirerek ismini de Doruk olarak değiştirmişti.

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? Sevda Demirel kimdir? Doruk Doğrusöz kimdir?

Neslihan Doğrusöz 2018 Bikini Fitness Şampiyonu ve milli sporcu olan Büşra Eyen ile sevgiliydi. Doğrusöz'ün yaşadığı süreçte en büyük destekçisi Eyen idi. Ancak ikili ayrılık kararı almıştı. Doruk Doğrusöz şimdilerde Sevda Demirel ile birlikte.

Uzun süredir yalnız olan şarkıcı Sevda Demirel, gönlünü katıldığı bir moda yarışmasından sonra ünlenen ve geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz)'e kaptırdı. Demirel ile Doğrusöz'ün yaklaşık bir aydır aşk yaşadığı öğrenildi.

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? Sevda Demirel kimdir? Doruk Doğrusöz kimdir? - Resim : 2

SEVDA DEMİREL KİMDİR?

Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’li olan ancak gençlik yılları Almanya’da geçen Sevda Demirel, lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı. Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Silikonlarının patlaması ve Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2008) adlı albümleri vardır.

Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz önceki akşam Harbiye'de bir mağaza çıkışı ilk kez el ele Snob Magazin objektiflerine yakalandı.

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? Sevda Demirel kimdir? Doruk Doğrusöz kimdir? - Resim : 3

NESLİHAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğan Neslihan Doğrusöz, İşte Benim Stilim isimli yarışmada ekrana gelmişti.Neslihan Doğrusöz aynı zamanda reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.2005 yılından bugüne moda dünyasının içerisinde yer alan Neslihan Doğrusöz, Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Neslihan Doğrusöz, Instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşımlarında bulunuyor.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Neslihan Doğrusöz Instagram hesabından paylaşım yaparak 'Merhaba... Benim adım Doruk...' ifadelerini kullanmıştı.

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz sevgili mi? Sevda Demirel kimdir? Doruk Doğrusöz kimdir? ile ilgili etiketler Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz Doruk Doğrusöz aşk mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.